Profilom 2018. január 21. Vasárnap - Ágnes

Zenezuhany a gyors felüdülésért


A több mint száz éves múltra visszatekintő családi vállalkozásként működő Kohler tervezői a fürdőszobai éneklés ősi problémájára kerestek megnyugtató megoldást, melynek végeredménye egy zenélő zuhanyrózsa lett.


 

A hét órányi zene lejátszására alkalmas zuhanyfej mágneses foglalatának köszönhetően egy kattintással felhelyezhető a csaptelepre, majd igény szerint el is távolítható, így a zuhany befejeztével magunkkal vihetjük az immár egyszerű zenelejátszóként működő szerkezetet, hogy öltözködés vagy a reggeli kávé elfogyasztása alatt is hallgathassuk kedvenc muzsikánkat.

 

A Moxie névre keresztelt különleges zuhanyrózsa Bluetooth® vezérelt, távirányítójának segítségével már egy méterről is adhatunk utasítást. Kezeléséhez nem kell nagyobb szakértelem, mint egy egyszerű mp3 lejátszó használatához, mindössze annyi a különbség, hogy ez a változat a fürdőszobában is megállja a helyét. Nem is akárhogy! Víztakarékos kialakításának köszönhetően nemcsak kristálytiszta hangja csal mosolyt az arcunkra, de a vízszámlán is érződik majd környezettudatos működésének minden előnye.


 

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook