Álmai masszázságyával kényezteti magát Keleti Andi

45. születésnapjára egy masszázsággyal lepte meg családja a népszerű tánctanárt, Keleti Andreát. Szükség is van rá: a sok táncos lábú tanítvány megköveteli a figyelmet.


45. születésnapjára egy masszázsággyal lepte meg családja a népszerű tánctanárt, Keleti Andreát. Szükség is van rá: a sok táncos lábú tanítvány megköveteli a figyelmet.

Mit jelent számodra a mozgás?

Pörgős típus vagyok, folyton nyüzsgök, de a mozgás egyáltalán nem esik nehezemre. Ráadásul gyerekkoromban a mozgás legjobb műfajába csöppentem: számomra a tánc mindig élvezet volt. Akkor is, ha munkaként végzem, vagy ha szabadidős tevékenységként űzöm. Feltölt, energetizál, jó hangulatom lesz tőle, és a lelkem egyensúlyba kerül.

Mennyire van szükséged arra, hogy időről időre megállj, és megpihenj?

Év közben gyakorlatilag meg sem állok, de egy évben kétszer, általában a nyaralás első néhány napjában látványosan csak fekszem. Utána viszont szívesen veszek részt mindenféle aktív programban. A karácsony is ad néhány nap pihenést, amit szívesen töltök lustálkodással, és azzal, hogy a lányommal tévésorozatokat nézünk.

Amikor nem táncolsz, mit csinálsz?

Vállalkozó szelleműek vagyunk, mindig sokat nyüzsgünk. Olyan mozgásformákat keresünk, amit családosan lehet csinálni. Szeretnénk, ha a gyerekek megtanulnák, hogy a mindennapokhoz hozzátartozik a mozgás. Nem csak testedzés, hanem nagyon jó szórakozási forma. Sokat kerékpározunk, teniszezünk, görkorizunk. Tavaly előtt elkezdtünk wakeboardozni, nagyon megtetszett. És nem feledkezünk el a kirándulásról sem. Szeretünk nagyokat sétálni a házunk melletti erdős részben.

Tudatos vagy az étkezésben?

Néha elkanászodom, ezzel kompenzálom azt a nagy rendet, amit az életemben kialakítottam. Annyi mindenre kellett odafigyelnem, hogy az étkezés az, amiben engedményeket tettem. Igyekszem szisztematikusan és egészségesen táplálkozni, és a családomat is erre nevelni. Ennek érdekében elég sokat főzök, olyat, ami egészséges és tápláló. Szeretjük a halat, nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk.  A napokban épp töltött padlizsán és töltött paradicsom volt, de a zöldségeket rakott formában is nagyon szeretjük.

Milyen wellness programokat szoktatok beiktatni a mindennapjaitokba?

Vannak kedvenc helyeink az országban. Az egyik ilyen Martfű. Fantasztikus a feszített vizű úszómedencéje, és még trambulin is van! A férjem és a gyerekek imádnak nagyokat ugrálni. Sokat pin-pongozunk, bowlingozunk, nagyon jó nevetős programok ezek. Mivel szombatonként dolgozunk, ezért a kedd a mi szabadnapunk. Szaunázni megyünk, biciklizünk, és nagyokat beszélgetünk. Mivel gyerekeket oktatok, ezért nagyobb erőbedobással kell részt vennem az órákon, és ez fizikálisan sokat vesz ki belőlem. Így, ha van egy kis időm, akkor egy masszázsra elcsábulok. Most volt a 45. születésnapom, és egy masszázsággyal leptek meg a szeretteim, tökéletes ajándék volt!

Címkék: