Profilom 2018. január 16. Kedd - Gusztáv

Wellnesst a hajnak


A hideg idő beköszöntével nemcsak a lelked karbantartására és az egészségedre kell odafigyelni, hanem a testedre is. Többek között a hajkoronád egészségére is. Íme, egy-két tipp, hogyan kényeztetheted hajadat a saját fürdőszobádban.

Mindannyian szeretünk wellness szállodákba járni. Mindannyian szeretjük, ha a testünk és a lelkünk teljesen megtisztul egy spa program keretében. Otthoni, egyszerű eszközök segítségével hajadat te is könnyedén megszépítheted! 

Első tipp:

Melegíts fel olívaolajat, és kend rá a nedves hajadra. Masszíroz a fejbőrödbe és a hajtövekbe. Ettől az eljárástól erős és csillogó lesz a hajad. 1 óra elteltével mosd le az olajat, és máris érezheted áldásos hatását. Fényes, csillogó, selymes tapintású, csodás hajszerkezetet kaptál, igaz? 

Második tipp:

Engedj egy kád forró vizet, csepegtess bele teafaolajat vagy levendulaolajat. Természetes összetevőkből álló samponnal mosd meg a hajadat, és öblítsd le az illóolajos vízben. 

A wellness centrumok kényelme az otthoni ápolás előnyeivel nem összemérhetőek. De a teljes harmónia kedvéért igyekezz kizárni a külvilágot, és hetente legalább egyszer merülj el a spa és a wellness adta örömökben.


Írta: Czető-Pauer Krisztina
További cikkek a szerzőtől
 Facebook