18+ tartalom!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz. Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Nem múltam el 18 éves
Profilom 2018. január 18. Csütörtök - Piroska

3 étel, amitől újra bombasztikus lesz a szex


Hiányoznak a szenvedélyes ágycsaták? Nem kell feltétlenül párterapeutához rohannotok, ha párkapcsolati problémák adódnak. Íme, három olyan étel, amely amellett, hogy finom, a szexuális vágyat is fokozza, és visszahozhatja a forróságot a hálószobátokba is. 

Avokádó

Az egzotikus gyümölcsöt már az aztékok is az emberi herékhez hasonlították főleg formája miatt, ám nem ez az oka annak, amiért remek afrodiziákumként szolgál. Az avokádó rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz, telített zsírokban viszont hihetetlenül szegény, ezért rendkívül jó hatással vannak a szívre és a vérkeringésre, és komoly szerepük van abban, hogy a vér el is jusson azokra a helyekre, ahová kell. Tudományosan bizonyított, hogy a kardiovaszkuláris betegségben szenvedő férfiak között kétszer annyian szenvednek merevedési zavaroktól, mint egészséges szívű társaik. 

Mandula

Olyan tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag, amelyek a szexuális egészséghez és a gyermeknemzéshez elengedhetetlenek. Fokozza a szexuális vágyat és érzékenységet, emellett pedig a termékenységet is serkenti. A mandula nagy mennyiségben tartalmaz például cinket, amely orvosilag bizonyítottan növeli a libidót. 

Osztriga

Annak ellenére, hogy nem túl bizalomgerjesztő a látványa és az állaga sem, az osztriga az egyik legjobb afrodiziákum. A mandulához hasonlóan bő cinkforrás. Nem csak az osztriga van azonban jó hatással a szexuális vágyra, hanem számos más tengeri csemege is, így az olajos hal, például a vadlazac és a hering, amelyek a szívre is jó hatással vannak. 

Írta: Faragó Zoltán
További cikkek a szerzőtől
 Facebook