Lélegezz természetesen a víz alatt

A tenger élővilágát nem csodálhatjuk mindannyian szakképzett búvárként, de a víz felszínén lebegve még képesítés és tanfolyam nélkül is elmerülhetünk az élményekben. A snorkeling trükkös folyamatát könnyíti meg a Tripod legújabb találmánya: a búvármaszk.A vízhez kapcsolódó termékek gyártójaként és fejlesztőjeként a Tripod egy olyan búvármaszkkal rukkolt elő, ami kevésbé rutinos tengeri medvéknek is megadja a problémamentes snorkeling örömét. A búvárszemüveget és búvárpipát egyesítő maszk természetes, orron át történő légzést tesz lehetővé, így nem kell mindig ügyelni arra, hogy a szádon vedd a levegőt. A beszívott és kifújt levegőt egy orr előtti terelő irányítja a megfelelő helyre, hogy elegendő oxigén juthasson a tüdődbe. A maszk tervezésekor a látótér nagyságát is megnövelték 180 fokra, hogy minél többet fogadhass be a víz alatt elterülő titokzatos világból.De számomra még ennél is fantasztikusabb a búvárpipa visszazáró szelepe, ami megakadályozza, hogy egy jó nagy adag sós vízzel a tüdőmben próbáljak biztonságban partot érni. Egy kisebb korty sós víz is rekord idő alatt képes tönkretenni a csillogó tenger és az egzotikus halak látványa felett érzett örömöt. Az Easybreath légszelepe szerencsére ezt képes megakadályozni azáltal, hogy a légnyílást elzáró dugót a víz felemeli, eltömve a rést. Így biztonságban és nagy erőkkel vághatsz bele a vízi világ felfedezésébe.


A tenger élővilágát nem csodálhatjuk mindannyian szakképzett búvárként, de a víz felszínén lebegve még képesítés és tanfolyam nélkül is elmerülhetünk az élményekben. A snorkeling trükkös folyamatát könnyíti meg a Tripod legújabb találmánya: a búvármaszk.

A vízhez kapcsolódó termékek gyártójaként és fejlesztőjeként a Tripod egy olyan búvármaszkkal rukkolt elő, ami kevésbé rutinos tengeri medvéknek is megadja a problémamentes snorkeling örömét. A búvárszemüveget és búvárpipát egyesítő maszk természetes, orron át történő légzést tesz lehetővé, így nem kell mindig ügyelni arra, hogy a szádon vedd a levegőt.

A beszívott és kifújt levegőt egy orr előtti terelő irányítja a megfelelő helyre, hogy elegendő oxigén juthasson a tüdődbe. A maszk tervezésekor a látótér nagyságát is megnövelték 180 fokra, hogy minél többet fogadhass be a víz alatt elterülő titokzatos világból.

De számomra még ennél is fantasztikusabb a búvárpipa visszazáró szelepe, ami megakadályozza, hogy egy jó nagy adag sós vízzel a tüdőmben próbáljak biztonságban partot érni. Egy kisebb korty sós víz is rekord idő alatt képes tönkretenni a csillogó tenger és az egzotikus halak látványa felett érzett örömöt. Az Easybreath légszelepe szerencsére ezt képes megakadályozni azáltal, hogy a légnyílást elzáró dugót a víz felemeli, eltömve a rést. Így biztonságban és nagy erőkkel vághatsz bele a vízi világ felfedezésébe.

Címkék: