Kertje új központi eleme: A HotSpring Aria

Alig érkezett meg a tavasz, máris szinte nyári hangulatot áraszt a napos időjárás. Ilyenkor máris a szabadba vágyakozunk: a kertrendezésen még a főszezon előtt érdemes túlesni.


A HotSpring hosszú évek óta tartó töretlen sikere többek között a kifinomult megjelenés és a megbízható minőség harmóniájában rejlik. A Highlife széria egyik legnépszerűbb modellje, az Aria masszázsmedence harmincöt befúvójával, egy fekvő- és négy ülőhelyével maximális kényelmet biztosít a pezsgőfürdőzni vágyóknak. A kategóriájában is a legmagasabb színvonalat képviselő típus pillanatok alatt otthona új, elengedhetetlen kiegészítőjévé válik majd, nagyban hozzájárulva testi és szellemi feltöltődéséhez.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.