Szívesen megtudnád, hogy milyen jakuzzi illik hozzád?

Az első masszázsmedence kiválasztása mindenkinek alapos utánajárást igényel. Amikor én választottam ki az első jakuzzimat én is hasonló helyzetben voltam, mint mindazok, akik bárhová elutaznának, hogy a legjobb helyre jussanak egy kis otthoni wellnessért. 


Amerikában jártam, és az egyik barátommal beszélgettünk arról, hogy vajon milyen különbség van a wellness kúltúrájában a két kontinens, Amerika és Európa között. Akkoriban Európában még igen ritkaságszámba ment, hogy valaki egy családi wellness-t alakítson ki, míg amerikában már több, mint évei 250 ezer masszázsmedence került a teljesen átlagos keresetű emberek kertjébe. A wellness és a napi feltöltődés iránti igény amerikában már akkor is jellemző volt. Nagy meglepetésemre egy kertváros lakói teljesen átlagos ternek megfelelve vásároltak kültéri jakuzzit, és aztán úgy cserélgették néhány évente, mint az autójukat. 

Mára Európát is elérte a wellness szeretetének hulláma. Ma már szinte minden egyes családi házba bekerül a jakuzzi, vagy, ha építésnél nem is valósul meg, legalább a jakuzzinak a helyét megtervezik. Ez a természetesség indított el engem is az utamon, amikor 10 évvel ezelőtt kiválasztottam az első kültéri wellness eszközömet, egy HotSpring Envoy-t. Az Envoy nagyon jó választásnak bizonyult, mert évekig szolgálta az igényeinket. Időközben elkültöztük és az új házunkba már nem illeszkedett az Envoy, amit a világ legjobb masszázsmedencként tartanak számon. A jakuzzink kiválasztása a második alkalommal már igen egyszerűnek bizonyult. Sokat morfondíroztunk a helyének kiválasztásában, de végül megtaláltuk azt, ami alkalmas lesz a gyors be-, és kiszállásra, könnyű megközelítésre. Egy rövid videoban meg is örökítettük a medencénk kiválasztását:

A választás már 4 éve történt, és azóta is nagyon meg vagyok elégedve a Sovereign medencénkkel. Aki ismer, az tudja, hogy nem az alacsony ár volt számunkra az elsődleges szempont, hanem a minőség, a kényelem és az időtállóság. Aki hasonló cipőben jár, annak javaslom azt a megközelítést, hogy ne a befektetés rövid távú fájdalmát, hanem a hosszú távú megtérülést tartsa szem előtt.

 

Címkék:

jakuzzi