Wellness kiállítás az álom teraszért

Február 23-án nyitja meg újra kapuit a SpaTrend Expo, az ország egyik legnagyobb vásárral egybekötött jakuzzi kiállítása, ahol a masszázsmedencék mellett a legmodernebb kerti búrok, grillek, árnyékolók és egyéb kültéri kiegészítők várják, hogy hozzá segítsenek álmaid teraszához! A 10 napos rendezvény az ország három helyszínén is vár, ha szeretnél többet megtudni az otthoni wellnessről és pihenésről!


Az immár hagyományosan tavasszal megtartott SpaTrend Expo február 23 és március között várja mindazokat, akik érdeklődnek az otthoni wellness iránt. A 20 éves SpaTrend évről évre bővülő kínálatában a legmodernebb masszázsmedencék mellett, időjárásálló kerti bútorok, minőségi árnyékolók és kiváló grillek között válogathatsz. A kellemes és családias hangulatot kínáló Expo remek alkalom, hogy az első osztályú termékeket ne csak a képernyőn keresztül lásd, hanem személyesen is kipróbálhasd, megnézhesd, megtapinthasd őket.

A közel 40 sikeres rendezvény lebonyolítását és több, mint 4000 eladott jakuzzik jegyző szakértő gárda hasznos információkkal, bemutatókkal, szakmai előadásokkal, grilles kóstolókkal és kedvezményekkel készülnek. A jakuzzik, kerti bútorok és egyéb kiegészítők inspiráló környezetben kerülnek bemutatásra, hogy még könnyebb legyen elképzelni őket az otthoni terekben.

Az Expón lehetőséged lesz informatív, de mégis kötetlen hangulatban találkozni a legmodernebb, amerikai masszázsmedencékkel, az elegáns és sokoldalú kerti bútorokkal, de olyan különleges kiegészítők is helyet kapnak a felhozatalban, mint a wireless kültéri hangszóró, a vaslapos OFYR grill és a hordozható pizzakemence. A prémium minőségű kínálat minden darabja tartós, kiváló kialakítású és tökéletesen illeszkedik a kültéri körülményekhez.

A jakuzzikat 365 napos használatra tervezték, az árnyékolók szél és UV-állók, míg a kerti bútorok szövetei víz- és UV állóak. A SpaTrend kínálatában található wellness eszközökkel az otthoni pihenés és relaxálás új dimenzióját teremtheted meg. Élj és pihenj úgy, mintha mindennap egy luxus szálloda wellness részlegében lennél! Az ehhez megfelelő tér kialakításának és a számodra ideális méret, szín, forma és wellness eszköz kiválasztásának pedig ideális kezdőpontja a SpaTrend Expo! Látogass el a három helyszín (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) valamelyikére a 10 nap alatt, ahol rögtön be is szerezheted a szükséges termékeket, hogy a tavaszt már álmaid teraszán köszöntsd!