„A bőröm csak úgy szívta magába az éltető oxigént!”

  • írta:
  • 2017.10.19

Bármilyen egészségtudatosan is élünk, a városi levegő szmogtartalma ellen vajmi keveset tehetünk. Egy-egy erdei séta vagy modern légszűrő berendezés csökkentheti a levegő károsanyag-tartalmát, de igazán hathatós fegyver nincs a kezünkben. Vagy mégis?


Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

Mikor kipróbáltam a díjnyertes német anti-aging kozmetikai márka Meet & Treat kezelését még nem is sejtettem, hogy a legnagyobb hatást nem a kollagénnek vagy a hialuronsavnak köszönhetem majd. Mindkét feszesítő és a bőr rugalmasságát visszaadó anyagból bőven kaptam a kezelést alatt, de az igazi csodafegyver a 96%-os orvosi tisztaságú oxigént fújó gép.

Mondják, hogy a jóból is megárt a sok, de ez véleményem szerint az oxigénre nem igaz. A városi levegőhöz szokott bőröm hihetetlenül hálás volt a szennyező anyagok nélküli, tiszta oxigénért, amiből 20 percet is tartalmaz az egyébként 40 perces kezelés. Az oxigén kellemesen bizsergető, néha hideg érzete felpezsdítette a bőröm vérkeringését, amitől rögtön pirospozsgásabb lettem, és hozzáértő kozmetikusom szerint abban is segít, hogy a felvitt hatóanyagok még mélyebbre jussanak a bőrben.

Mivel az oxigént felvivő pisztoly nem érintkezett közvetlenül a bőrrel, ezért a szerkezet ijesztő neve ellenére sem éreztem semmilyen kellemetlenséget, a kezelés ugyanolyan megnyugtató, kényeztető légkörben zajlott, mint az összes többi !QMS kezelés. Rövidsége miatt azonban könnyebben be tudtam szorítani zsúfolt napirendembe, és a bőröm felélénkítését tökéletesen elvégezte.

Arcom teltebb és élőbb lett, visszatért egy kicsi a nyáron magamra szedett egészséges színből is, és megszűnt az enyhe érdessége is.

Szívből ajánlom kipróbálását azoknak, akik mindig időhiányban szenvednek, akik még csak most ismerkednek a !QMS termékcsaláddal és azoknak is, akik szeretnék feltölteni bőrüket éltető oxigénnel.