A tökéletes tonik 4 ismérve

Az arcápolási rutin fontos része a tonik, ami előkészíti, ápolja és frissíti a bőrt. Egy nehéz nap után is azonnal fellélegzik a bőr, ha egy jó minőségű tonikkal áttörli. De repülőutak és izzasztó helyzetek után is javítja a közérzetet a tonizált bőr érzete. Milyet válasszon, hogy bőre meghálálja?


1. Szabályozza a pH-t

A bőr tisztítása után a felső védőköpenyt is lemossuk, így a bőr tulajdonképpen védtelenné válik. Ezt a réteget segít visszaállítani a tonik azzal, hogy optimalizálja a bőr pH-ját, ezzel segít a bőr egészséges működését.

2. Frissít

A lemosás után alkalmazott tonik még tovább tisztít, mert eltávolítja a lemosó maradékát is, sőt az igazán jó tonikok a lemosáshoz használt vízben lévő klórt is képesek eltávolítani, így friss, üde és irritáló anyagokból mentes lesz a bőr.

3. Előkészít

A tonik dolga a tisztítás lezárása és a hidratálók, szérumok bevitelének segítése. Ezért egy jó tonik élénkíti a bőrsejtek anyagcseréjét, amelyek így képesek gyorsabban felvenni a később felvitt készítményekben rejlő tápláló anyagokat.

4. Puhít

A minőségi termékek maguk is ápolják a bőrt, így a !QMS Medicosmetics Freshening Tonicja is tartalmaz allantoint és D-phantenolt, amelyek puhítják a bőrt, összehúzzák a pórusokat és selymes érzetet hagynak a bőrön.