7 elengedhetetlen medence kiegészítő

Egész úton hazafelé csak egyetlen dologra tudsz koncentrálni: arra, hogy elmerülsz a masszázsmedencédben, és átadod magad a pihentető wellnessezésnek. Összegyűjtöttük azokat a kiegészítőket, amikkel még kellemesebbé varázsolhatod a medencében töltött időt.


Egész úton hazafelé csak egyetlen dologra tudsz koncentrálni: arra, hogy elmerülsz a masszázsmedencédben, és átadod magad a pihentető wellnessezésnek. Összegyűjtöttük azokat a kiegészítőket, amikkel még kellemesebbé varázsolhatod a medencében töltött időt.

Fedd be! - A thermotető nem csak abban segít, hogy ne legyen koszos a vized, de abban is, hogy alacsonyabb lehessen a villanyszámlád. Mivel a tetőnek köszönhetően a víz kevésbé hűl ki, így ritkábban kapcsol be a motor, ezzel áramot spórolhatsz. És nincs is annál jobb, mint amikor nem neked kell emelgetned a tetőt, mert megteszi helyetted az elektronika. Valódi kincs az elektromos tetőemelő!

Lépj rá! – Feltétlen szükséged lesz egy lépcsőre, amin keresztül bejutsz a medencédbe. Olyat válassz, amely csúszásmentes, biztonságos, hiszen vizes lábbal lépsz majd rá, így nem érdemes kockáztatnod.

Tisztítsd ki! – Ez a kis szerkezet, az ózongenerátor lehetővé teszi, hogy a vized mindig kristálytiszta legyen. Az ózon ugyanis megbontja a baktériumok sejtfalát, így elpusztítja a mikroorganizmusokat, a baktériumokat. Megakadályozza a gombák sejtnövekedését, a vírusok szaporodását. Egy kis befektetéssel elérheted, hogy higiénikus, tiszta fürdővized legyen.

Szűrd! – A szűrők folyamatosan azért dolgoznak, hogy a medence vizét a bele került szennyeződéstől megtisztítsák. Aprólékos munkájuknak hála, mindig tiszta vízben fürödhetsz. Ezért azonban neked is tenned kell: a szűröket heti rendszerességgel meg kell tisztítanod, vagy ha már elhasználódtak, ki kell cserélned.

Védd magad! – A medence oldalára felszerelt napernyő az időjárástól függetlenül lehetővé teszi a zavartalan fürdőzést. Ha erősen süt a nap, akkor az ernyő mozgatásával folyamatosan védheted magad az erős napsugaraktól, ha pedig elered az eső, alá bújhatsz, így nem zavarnak majd a szúrós esőcseppek. Egy egyszerű mozdulattal pedig összecsukhatod az ernyőt, így újra sütkérezhetsz a napon, vagy gyönyörködhetsz a csillagos égben.

Illatosítsd! – A wellness élményét kellemes illatokkal még hatásosabbá teheted. Az aromák kedvezően befolyásolják a hangulatodat. Ahány illat, annyi hatás: ha pihenésre van szükséged, akkor relaxálnak, ha intenzívebb nap vár rád, akkor energetizálnak.

Kacagj, nevess! – A medencét nem csak pihenésre, de szórakoztatásra is használhatod. Csak vedd elő a vízálló kártyákat, a lebegő sakk készletet, majd sötétedéskor kapcsold fel a fényeket, had szóljon a zene, és máris indulhat a nyáresti parti!

Címkék: