Fordítsd vissza a bőröregedést

A fiatalos, homogén, ránctól mentes arcbőrért folytatott harcokat egyre korábban kezdjük megvívni, sokszor anélkül, hogy a természetes bőröregedés folyamatával tisztában lennénk. Pedig ez a kulcsa a tudatos és magas szintű bőrfeszesítésnek.


A fiatalos, homogén, ránctól mentes arcbőrért folytatott harcokat egyre korábban kezdjük megvívni, sokszor anélkül, hogy a természetes bőröregedés folyamatával tisztában lennénk. Pedig ez a kulcsa a tudatos és magas szintű bőrfeszesítésnek.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Sminkkel és photoshoppal (férfiaknál szakállal) nagyon sokáig eltüntethetőek a ráncok, a hibás pigmentációk és a megereszkedett bőr. De bármilyen ügyesek is legyünk, előbb-utóbb az idő kíméletlenül lerántja a leplet a valóságról. Megfelelő arcápolással és hatékony kozmetikumok kiválasztásával visszaforgatható az idő kereke, de ehhez tudni kell, hogy mi működik és mi jelent hangzatos szemfényvesztést.

A bőr öregedésének természetes állapota már elég fiatalon, 25 év körül elkezdődik. Fokozatosan csökken a bőr feszességét, rugalmasságát és gyógyulóképességét adó kollagéntermelés, ezzel együtt pedig a termelt kollagén minősége is romlik. Először csak azt vesszük észre, hogy az éjszakázás után nehezebben talál magára a bőr, tovább maradnak a szem alatti karikák, majd lassan megjelennek a szem környéki apró ráncok is. Itt a legvékonyabb az arcbőr, ezért itt jelentkeznek először a szarkalábak. A napkárok miatt kialakuló pigmentációs foltok is egyre többen lesznek, és a bőr tapintása is érdessé válik. Ez arra a jelenségre vezethető vissza, hogy a fiatalkori bőrsejt megújulási ciklus 25 napja kitolódik. Egyre tovább tart míg az új sejtek a felszínre kerülnek, ezért a felhám megvastagszik és elveszti puhaságát. A lassuló sejtmegújulást az is nehezíti, hogy a sejteket összetartó rész ragacsosabbá válik, és nem engedi leválni az elhalt hámsejteket.

Az ideális bőrápolási rutinnak tehát része kell legyen a rendszeres hámlasztás, ami csökkenti a felhám vastagságát, puhábba és frissebbé téve az arcbőrt. Ezután szükség van a sejtmegújulás serkentésére, hogy a bőrhibák a sejtcserével csökkenjenek, és a bőr kollagéntartalmának fokozására is. Ettől a bőr rugalmasabb, feszesebb és telitettebb lesz, ami a kollagén magas vízmegkötő képességének is köszönhető.

Ha olyan kozmetikumokat keresel, amelyek aktív hatóanyagokat képesek a bőr védekező funckiójának megsértése nélkül bejuttatni a mélyebb részekbe, akkor próbáld ki a !QMS Medicosmetics termékcsaládot. Az innovatív technológiát használó kozmetikumok fájdalom és megalkuvás nélkül fiatalítanak, hogy rendszeres használatukkal 10 évet is letagadhass a korodból.

Címkék: