Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Készítsd fel a bőröd az ünnepekre


Az ünnepek előtti (és alatti) időszak legtöbbünk számára már fokozott rohanás és állandó harc az idővel. Az ajándékok beszerzése, a lakás csinosítása és az ünnepi fogások elkészítése mellett már aligha jut idő az arc vagy a kéz bőrének ápolására. Hogy mégis legjobb formádban tündökülhess az összejöveteleken, ajánlunk egy módszert, amivel már napi 20 perc alatt is visszanyerheted fiatalos megjelenésed.

Termékeinket keresse a !QMS Szépségszalon honlapján

Az anti-agingre specializálódott bőrápolásban két nélkülözhetetlen tényezővel kell számolni: a professzinális termékekkel és a rendszerességgel. Bármilyen furcsa is elsőre, a megfelelő hatóanyag tartalmú készítmények beszerzése az egyszerűbb feladat, a rendszeres bőrápolásra időt szakítani már sokkal nehezebb, pedig enélkül csak időszakos eredmények érhetőek el.

A téli időszakban jobban igénybe vett bőrnek jót tesz a koncentrált hatóanyagbevitelt nyújtó arc- vagy testkezelés, de mivel az ünnepek környékén pont az időfaktor a legkritikusabb pont, ezért egy otthon is elvégezhető anti-aging kúrát ajánlunk. A díjnyertes bőrfiatalító kozmetikumcsalád, a !QMS Travel Kitje tartalmaz minden szükséges kelléket.

A bőrápolás napi 20 perc alatt elvégezhető, igény szerint reggel vagy este is sor kerülhet a pár perces rutinra. Első lépésként az arc lemosása történjen meg a lemosótejjel, ami felkészíti és megtisztítja a bőrt. Ezután jöhet a gyümölcssavas hámlasztó, amihez érdemes fokozatosan hozzászoktatni a bőrt, tehát az első héten még csak két alkalommal vesd be, majd fokozatosan növeld az alkalmak számát. Ezt érdemes fent hagyni legalább 10-15 percig, ebből is látszik, hogy ez viszi el a kezelés idejének nagy részét. Eközben viszont csinálhatsz mást is, a hámlasztó állaga nem folyós, így nem kell attól tartanod, hogy mászkálás közben esetleg a szembe vagy a szájba kerül.

A gyümölcssavat mosd le a tonikkal, ami semlegesíti a savas kémhatást, majd jöhet a napszaknak megfelelő kollagén, ami csodálatosan feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncokat. Ezt követően már csak a hidratáló krém felhelyezése marad, hogy teljessé váljon a napi rutin.

Az eredmény már egy alkalom után látszani fog, de az igazán tartós és látványos változáshoz több sejtgeneráció cseréjére van szükség, ami kortól függően más-más időtartamot jelenthet. Egy biztos, ha már most elkezdet az ápolást, karácsonyra ragyogni fogsz.

A Travel Kitről itt, a bőredzés fontosságáról pedig itt olvashatsz bővebben.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook