Mutasd a frizurád-megmutatjuk a hozzá illő cipőt!

Egy amazont megszégyenítő hajzuhatag, vagy tükörsima, fénylő tincsek? Időbe és fáradságba telik, míg megtalálod a személyiségedhez leginkább illő hajkoronát. Ha szerencsés vagy, és már sikerült, cikkünkből most azt is megtudatod, milyen típusú cipőt kíván frizurád.  


Egy amazont megszégyenítő hajzuhatag, vagy tükörsima, fénylő tincsek? Időbe és fáradságba telik, míg megtalálod a személyiségedhez leginkább illő hajkoronát. Ha szerencsés vagy, és már sikerült, cikkünkből most azt is megtudatod, milyen típusú cipőt kíván frizurád.  A pikáns bubi

Ez a szemtelenül sikkes frizura azt sugallja, hogy egy dinamikus, céltudatos nő a viselője, aki forgószélként söpör végig napi teendőin, és mégis tökéletes eleganciával libben be a vacsorára. Cipőjének nőiesnek, ízlésesnek, mégis energiát és erőt sugallónak kell lennie. Egy klasszikus fekete magas sarkú hegyes orral tökéletes választás.


A merész pixie

Egy nő, aki elég vállalkozó szellemű ahhoz, hogy haját szinte teljesen levágassa, nem fél a kihívásoktól. Tudatában van nőiességének, és elég vagány, hogy játszadozzon vele. Épp ezért öltözködésben is bátran variálhat: megvillanthatja feminin oldalát egy bájos balerinacipővel, de a hétköznapokban remekül áll neki egy bakancs is.


A tükörsima

A fényes, bársonyosan selymes frizurában bizony rengeteg munka van. Viselője nagyon fontosnak tartja a nett megjelenést, egy ilyen nő összeállításán bizony nagyítóval sem találni hibát. Nőies és megfontolt, teljes mértékben odafigyel magára és környezetére. Mi máson is közlekedhetne, mint egy dekoratív tűsarkún?Hosszú és hullámos

Laza és életvidám, nőiességét a teljes szabadság jegyében éli meg. Imádja a természetet, és ha az örök nyár földjén élne, nem is bajlódna cipő húzásával. Kedvenc darabjai garantáltan a saruk, szandálok, papucsok családjából kerül ki. Kreativitását akár saját készítésű darabok gyártására is használhatja.


A kislányosan göndör

A bájos fürtök viselője gyermekkorunk regényeinek pirospozsgás szereplőit idézi. Vidám és pozitív ember, akire öröm ránézni. Népszerű és barátságos, szinte zsongnak körülötte az emberek, hiszen életvidámsága olyan, akár egy kortynyi napsugár az egyre szürkülő őszi délutánokon. Természetes viselete a balerina cipő, mely kényelmes, mégis nőies, ugyanakkor lányosan bájos.


Címkék:

Előző Cikk

Gardrób tippek