A nyársra húzott pikáns kukorica új ízeket és élményeket tartogat nyári kerti partikhoz!

Pikáns kukorica kebab

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: 2

Pikáns kukorica kebab

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 6 cső kukorica
  • 60 g tejföl
  • 60 g majonéz
  • 100 g parmezán sajt
  • 2 kk chili por
  • negyed kk cayenne bors
  • 1 db citrom

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
  2. A kukoricák végeit vágjuk le és húzzuk őket nyársra.
  3. Grillezzük tető alatt 20-25 percig, gyakori forgatás mellett.
  4. Közben egy kis edényben keverjük össze a majonézt és a tejfölt, amivel kenjük meg a sülő kukoricát.
  5. A grillről lekerülve, szórjuk meg őket a sajttal, a chilivel és a borssal.
  6. Minden kukoricára nyomjunk egy gerezdből citromlét is. Még melegen tálaljuk.