A grillek Mona Lisája most ajándék kiegészítőkkel kapható

A faszenes, elektromos és gázzal működő grillek mellett létezik egy negyedik típus is, ami a gyökerekhez visszanyúlva fával üzemeltethető. Az OFYR ennek a képviselő, de nemcsak az ősi erőket, hanem a modern időket is megjeleníti.


Az OFYr egy olyan fatüzelésű grill, ami már alapjában is különleges. A művészi installációnak vagy elegáns kerti kiegészítőnek tűnő forma egy nagyon is hatékony, vaslapos grillt rejt, ami minden kert éke lehet.

A nagy grillfelületet biztosító vaskarima ugyanolyan hatékony húsok, zöldségek, mint rákok grillezésében. Takarítása pedig még használatánál is egyszerűbb: az égett darabokat csak seperje be a tűztérbe és a lángok majd gondoskodnak az eltüntetéséről.

Ez az egyedi hangulatú, tábortüzes nyarakat idéző grill most ajándék kiegészítőkkel kapható. Vegye meg most és ajándékba adunk egy rozsdamentes acél és szilikon ötvözetű ételfogót, egy hőálló bőrkesztyűt, egy takarítást megkönnyítő spatulát és egy szakácskönyvet, hogy minél előbb a grillezett fogások mesterévé válhasson.

Címkék:

grill ofyr