Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Köszöntsd finom falatokkal az őszi grillszezont!


Ahelyett, hogy elpakolnád a grillet a téli időszakra, inkább készülj fel a hidegben való sütögetésre. Az őszi átmeneti időjárás tökéletes bevezetője a zimankósabb télnek, amikor ugyancsak érdemes sütőlapátot fogni.

Miben más az őszi/téli grillezés, mint a nyári? Mire lesz pluszban szükséged és milyen ételeket süss, ha a négy fal közül már nagyon elvágysz a kertbe, és felütnéd a grilltetőt? Ezekre a kérdésekre éppúgy választ kaphatsz október 22-én megrendezett grilles találkozónkon, mint a legújabb grillek és tartozékaik kapcsán felmerülő kérdésekre.

A Csillagvárban tartott eseményen kint lesznek a pérmium kategóriás Broil King grillek, a kerámiagrillek családját képviselő Kamado Chefek és azok a nagy tudású szakemberek, akik táncsokkal és finom falatokkal is ellátják az ingyenes rendezvényre kilátogatókat.

A kostolók az őszi ízek forgatagából kerülnek ki, a borral és a szőlővel a főszerepben. Az I. Szüreti Bolondságok várnak minden érdeklődőt, aki szeretne vörösborban pácolt marhahúst és aszú szemekkel töltött csirkemellet kóstolni.

Ha érdekel az őszi grillezés, gyere el a 11 órakor kezdődő rendezvényre. Az eseményről bővebben saját honlapján tájékozdóhatsz. Az ingyenes rendezvényre pedig itt regisztrálhatsz!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook