Hogyan legyek jó nő: Takács Norie QMS szépségcsomagot kapott

Különleges ajándékcsomagot bonthatott ki Takács Nóri, a Hogyan legyek jó nő Youtube csatorna szépségszakértője. A különleges anti-aging csomag a QMS orvosi kozmetika legütősebb tavaszi arcmaszkjait tartalmazta, amelyet Norie azonnal ki is próbált.


Takács Norie a Hogyan legyek jó nó szépségszakértője a youtube csatornáján mutatta be, ahogyan a postán kapott QMS csomagot kibontotta, és aztán ki is próbálta.

"NYUSZI HOPP Funboxing - !QMSMediCosmetics

Ma néhány szuper maszkot hoztam nektek a QMSMediCosmetics Hungary-től. Három csodálatos maszkot mutatok be a videóban, amelyek igazi frissítői és szépítői a bőrünknek, különösen ilyenkor tavasszal. Mindegyik maszk különböző problémákra nyújt megoldást, de egy dolog mindben közös, használat után gyönyörű selymes lesz a bőrünk. :)
A videóban én a varázslatos Activator maskot próbáltam ki, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan kell használni és, hogy mitől varázslatos, nézzétek meg a videót és játsszatok velem.

A !QMSMEDICOSMETICS további szuper termékeiért pedig, látogassatok el weboldalukra: http://shop.spatrendbeauty.hu/

HÁROM SZEMÉLYT fogok sorsolni, akik megnyerhetik a kisméretű Activator mask egyikét. Ha Te szeretnél lenni az egyik szerencsés, NINCS MÁS DOLGOD, MINT:

▶️ Kedvelni a játékot, hogy tudjam, részt szeretnél venni.
▶️ Megírni kommentben, hogy mitől varázslatos ez az arcmaszk és milyen problémákra nyújt megoldást! 

SORSOLÁS: ma este (04.14) 21:00 óra

Hajrá Lányok szorítok Mindenkinek!

Szeretettel,
Nóra és a !QMSMEDICOSMETICS csapata
——————
A játékszabályzatot itt találjátok: https://goo.gl/LQhqhu"

Ne feledjétek, sorsolás egy óra mulva!

Címkék: