Egzotikus kültéri padlóburkolat

A nyarat nemcsak a napsütés miatt szeretjük, hanem azért is, mert akár hónapokra a szabadba költözhetünk. A kert, a terasz ilyenkor valóban otthonunk kibővített részévé válik.


A nyarat nemcsak a napsütés miatt szeretjük, hanem azért is, mert akár hónapokra a szabadba költözhetünk. A kert, a terasz ilyenkor valóban otthonunk kibővített részévé válik.


Baráti vacsora a kertben, finom reggeli vagy délutáni borozgatás a teraszon úgy, hogy szinte alig lépünk ki a lakásból - ez azoknak a kellemes dolgoknak a része, amiért egész évben vártuk a jó időt. A kényelemhez azonban nélkülözhetetlenek a kerti bútorok, valamint a külső és belső tér berendezéséhez tökéletesen illeszkedő, strapabíró burkolat.

 

A Fiberon Decking egy különleges kültéri burkolóanyag, tapintása kellemes, mezítláb is nyugodtan járhatunk rajta. Mivel műanyag és fa kompozit keverékéből készül, szálkától, apró, éles kaicsoktól nem kell tartanunk. A kerti úszómedence vagy jakuzzi környékét is érdemes ezzel burkolni, így egységes látványra és "talpbarát", nem csúszós, biztonságos burkolatra is szert teszünk.


Fontos tulajdonsága a Fiberonnak, hog ykönnyen vágható, ezért az ívelt, kevésbé szabályos formájú területek is könnyen lefedhetők ily módon. Tömörségéből adódóan ellenálló: a súlyosabb kerti bútorok, grillkészülékek sem hagynak nyomot rajta, nem reped vagy törik el.


Az Egyesült Államokban már évekkel ezelőtt kiváló minőséggel jutalmazott színtartó, sem az UV-sugárzás, sem a szél vagy a csapadék nem tesz kárt benne, így bátran választhatunk az ipe, a rózsafa, nyír, gesztenye és cédrus tónusok közül.


Az egzotikus fafajtákra megszólalásig hasonlító Fiberon a ház külső falain is alkalmazható burkolatként, de a harmonikus összkép érdekében a nagyobb kerti elemek, virágtartók, padok vagy a kerítés is készülhet belőle. A Fiberon Decking kizárólagos hazai forgalmazója a Spatrend Kft.


Címkék: