Kiegészítők medencés bulikhoz

dfh


dfh

Medence lépcső és korlát

A ki-és beszállásnál jelentenek nagy segítséget különösen az idősebb generáció tagjai számára. A medencék körüli terület óhatatlanul csúszóssá válik, hogy egyszerre sok ember használja a masszázsmedencét, ezért jól jönnek a bordázott,  csúszásgátló lépcsők, és a biztos tartás adó korlátok. Fő a biztonság!

Kisasztal

A medence szélére rögzített vagy a vízen úszó, felfújható kisasztalok hasznosságához kétség sem férhet. Ide teheted az italokat, a rágcsálnivalókat, de akár a telefon vagy a távirányító is helyet kaphat itt.

Hálók

Főleg olyan partikon jön jól a tisztítóháló, ahol ételeket is felszolgáltsz a medence körül. A hálóval pillanatok alatt összeszedheted a vízbe hulott étedarabokat, de a levelek vagy rovarok kihalászáva is gyorsan történik ezzel a segédeszközzel.

Árnyékoló

A vízben ülve sokszor fel sem tűnik a tűző nap ereje, de a nap végén kellemetlen meglepetésben lesz részed, ha nem gondoskodsz az árnyékolásról. A vitorlavásznak kényelmes megoldása helyett, akár egy baseball sapka is jó megoldás lehet, ez utóbbi még a hajat is védi.

Medencés játékok

Kortól függetlenül nyerő lehet a medencés játékok bevetése. Ahogy a Széchenyi Fürdőben népszerű a sakk, úgy te is beszerezhetsz a vendégeid szórakoztatására vízhatlan sakkot vagy kártyát. Fiatalabb vendégeknél pedig a karikák, lapbdák és felfújható játékok arathatnak sikert.

A SpaTrend masszázsmedence szakértői személyes tapasztalatukkal és tudásukkal szívesen beszélgetnek önnel a legfrissebb jakuzzi trendekről, a masszázsmedence élettani hatásairól, és mindenben segítségére lesznek, hogy a lehető legjobban válasszon, és megtalálja otthoni wellness terének legfontosabb elemét: saját masszázsmedencéjét és a hozzá passzoló kiegészítőket!

Címkék: