Hasznos kiegészítők medencés bulikhoz

A jó idő beköszöntével egyre jobban vágyunk a vízbe, vízpartra, így hamarosan eljön a medencés partik szezonja is. Ha önnek saját medencéje vagy masszázsmeencéje van a kertjében, ne habozzon, készüljün már most a vendégek fogadására.


Medence lépcső és korlát

A ki-és beszállásnál jelentenek nagy segítséget különösen az idősebb generáció tagjai számára. A medencék körüli terület óhatatlanul csúszóssá válik, hogy egyszerre sok ember használja a masszázsmedencét, ezért jól jönnek a bordázott,  csúszásgátló lépcsők, és a biztos tartás adó korlátok. Fő a biztonság!

Kisasztal

A medence szélére rögzített vagy a vízen úszó, felfújható kisasztalok hasznosságához kétség sem férhet. Ide tehetik az italokat, a rágcsálnivalókat, de akár a telefon vagy a távirányító is helyet kaphat itt.

Hálók

Főleg olyan partikon jön jól a tisztítóháló, ahol ételeket is felszolgálnak a medence körül. A hálóval pillanatok alatt összeszedheti a vízbe hullott ételdarabokat, de a levelek vagy rovarok kihalászása is gyorsan történik ezzel a segédeszközzel.

Árnyékoló

A vízben ülve sokszor fel sem tűnik a tűző nap ereje, de a nap végén kellemetlen meglepetésben lehet részük a fürdőzőknek, ha nem gondoskodik az árnyékolásról. A vitorlavásznak és feszített árnyékolók jelentik a legkényelmesebb megoldást.

Medencés játékok

Kortól függetlenül nyerő lehet a medencés játékok bevetése. Ahogy a Széchenyi Fürdőben népszerű a sakk, úgy önnek is érdemes beszereznie a vendégei szórakoztatására vízhatlan sakkot vagy kártyát. Gyerekzsúrokon a karikák, lapbdák és felfújható játékok arathatnak sikert.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.