Szexi kerti bútorok gyönyörű lányokkal…

  • írta:
  • 2014.08.04

 Megjelent a SpaTrend Magazin legújabb száma. Reméljük, hogy egy kis ízelítő után hamarosan Téged is olvasóink között üdvözölhetünk.Mint minden magazin életében, úgy nálunk is elérkezett az idő egy kis frissítésre, újításra. Nemcsak külsőleg, hanem tartalmilag is nagyon sokat változtunk. Tematizáltuk a felépítést, és új rovatokkal bővültünk. Az eddigiek mellett megjelent a kültéri gasztronómia, valamint a test és lélekápolással kapcsolatos témakörök is. Szólunk kifejezetten a férfiakhoz is a vitorlás körútjainkkal. Továbbra is nagy kedvenc a szakmai melléklet, melyben információdús, de nagyon is élvezhető szakmai cikkek készültek például a jakuzzi használatának legfontosabb előnyeiről.   A SpaTrend Magazint igyekszünk a legtöbb újságárusnál elérhetővé tenni, de természetesen nem tudunk ott lenni mindenütt. Ha szeretnéd megtudni, hogy jelenleg hol kapható a magazin, kérlek, töltsd ki a regisztrációs felületet és elküldjük neked e-mailben a listát. Valamint a postai címedre örömmel küldünk neked meghívót és ingyenes belépőjegyet a magazin legközelebbi rendezvényére. Ízelítő a SpaTrend Magazin tartalmából:Szexi kerti bútorok és gyönyörű lányok – bemutatjuk a 2014-es kerti bútor trendetFedezd fel a SpaTrend Man-nel a legmenőbb vitorlás úticélokat.Megmutatjuk a megvalósult amerikai álmot az év panorámájával.Masszázsmedencék a jövőből, Itt az új generáció már Magyarországon is:a BMWDesignWorks megmutatta hogyan kell jakuzzit tervezni!


 

Megjelent a SpaTrend Magazin legújabb száma. Reméljük, hogy egy kis ízelítő után hamarosan Téged is olvasóink között üdvözölhetünk.

Mint minden magazin életében, úgy nálunk is elérkezett az idő egy kis frissítésre, újításra. Nemcsak külsőleg, hanem tartalmilag is nagyon sokat változtunk. Tematizáltuk a felépítést, és új rovatokkal bővültünk. Az eddigiek mellett megjelent a kültéri gasztronómia, valamint a test és lélekápolással kapcsolatos témakörök is. Szólunk kifejezetten a férfiakhoz is a vitorlás körútjainkkal. Továbbra is nagy kedvenc a szakmai melléklet, melyben információdús, de nagyon is élvezhető szakmai cikkek készültek például a jakuzzi használatának legfontosabb előnyeiről.

 

 

 

A SpaTrend Magazint igyekszünk a legtöbb újságárusnál elérhetővé tenni, de természetesen nem tudunk ott lenni mindenütt. Ha szeretnéd megtudni, hogy jelenleg hol kapható a magazin, kérlek, töltsd ki a regisztrációs felületet és elküldjük neked e-mailben a listát. Valamint a postai címedre örömmel küldünk neked meghívót és ingyenes belépőjegyet a magazin legközelebbi rendezvényére.

 

Ízelítő a SpaTrend Magazin tartalmából:

Szexi kerti bútorok és gyönyörű lányok – bemutatjuk a 2014-es kerti bútor trendet


Fedezd fel a SpaTrend Man-nel a legmenőbb vitorlás úticélokat.


Megmutatjuk a megvalósult amerikai álmot az év panorámájával.


Masszázsmedencék a jövőből, Itt az új generáció már Magyarországon is:

a BMWDesignWorks megmutatta hogyan kell jakuzzit tervezni!


Címkék: