Pénteken indult az idei kültéri wellness kiállítás és vásár

A minőségi kikapcsolódás és egy pihentető kültér hatalmas ajándék, amit te is élvezhetsz a saját kertedben vagy teraszodon. Az ehhez szükséges kiegészítőket beszerezheted a SpaTrend Expón, ahol rengeteg inspiráló ötlet vár a kültered berendezéséhez és a megfelelő napernyő, kanapé, grill és jakuzzi kiválasztásához!


A SpaTrend Expo egy 10 napos jakuzzi kiállítás és vásár, ahol a kertben töltött minőségi idő fontossága és előnyei köré szerveződik már évek óta. Augusztus 25-től egészen szeptember 3-ig minden a kerti bútorokról, a jakuzzikról, a grillek és a számtalan kiegészítőtől szól, ami hozzásegít egy igazán egyedi és luxus terasz kialakításához. Az izgalmas programok, szakértő előadások, személyre szabott tanácsadások mellett hatalmas kedvezmények is várnak az esemény alatt.

A családias hangulatú rendezvények ki is próbálhatod a termékeket, hogy saját magad győződhess meg kiváló minőségükről és időtálló valamint időjárásálló anyagaikról. Az árnyékolók, kerti bútorok és bárszettek mellett a jakuzzik és a grillek is arra várnak, hogy használat közben mutathassák meg tudásuk legjavát, így garantáltan élménydús eseményre számíthatsz.

A nyári végi Expónak a szlogenje, hogy Érezze magát otthon is a Karib-szigeteken! Ha tehát szeretnéd az otthon töltött időt magasabb szintre emelni és minden este egy luxus nyaralás hangulatát idéznéd otthonodba, akkor neked is ott a helyed az Expón. Itt szakemberek és prémium kategóriás termékek segítségével válthatod valóra az álmot!

Az eseményt három helyszínen rendezik meg egy időben. Üröm, Törökbálint és Nyíregyháza is otthont egy-egy eseménynek, így neked nincs más dolgod csak ellátogatni a hozzád legközelebb lévő SpaTrend bemutatóterembe és máris megismerkedhetsz a legújabb trendekkel a kertek és teraszok világából. A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött, igényeld a tiszteletjegyedet, és a 10 nap bármelyikén kilátogathatsz az Expóra!

És hogy pontosan mire számíthatsz?

  • prémium kategóriás kerti bútorokra
  • hatalmas grill választékra (gáz, fa, faszén, pellet tüzeléses, kamado, smoker, kemence)
  • négy évszakos, modern jakuzzikra
  • szél, eső és UV álló árnyékolókra
  • szakértő eladókra
  • izgalmas programok
  • finom falatokra

Ha voltál már SpaTrend Expón, akkor azért van ott a helyed, mert pontosan tudod milyen remek hangulatú informatív esemény. Ha pedig még nem voltál, akkor álljon pár korábbi látogató véleménye:

"Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat! Profi, udvarias, segítőkész csapat! Nagyon kellemes, szakszerű tájékoztatással, és nagyon ízletes grill kóstolóval kiegészített napot töltöttünk el! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ide még biztosan vissza fogunk térni! További sikeres munkát kívánunk az egész csapatnak!" - Gál Ildikó

"Köszönjük a kedves, már-már baráti hangulatú élménytúrát, melyet bemutató termükben eltölthettünk. Azt gondolom, minden kereskedő csapatnak így kellene hozzáállnia a vásárlóihoz. A bemutató minden szempontból kielégítő volt. Még egyszer köszöntjük." - VS Közmű Projekt

"Köszönjük a meghívást, nagyszerűen éreztük magunkat. Fenomenális volt a felszolgált étel és hangulatos volt hozzá a jazz. Jó volt másokkal beszélgetni és megosztani a tapasztalatokat azokkal, akik hasonló jakuzzit használnak." - Bihari-Kiss Szilárd

Ha kedvet kaptál, téged is vár a SpaTrend Expo, három helyszínen, augusztus 25 és szeptember 3 között!