A stressz 3 romboló hatása

A stressz napjaink népbetegsége, amely sokkal rombolóbb, mint azt hinnénk. Testre és lélekre ható negatív aspektusai közül lássuk a három legrosszabbat, amelyek már rövid távon is megmutatkoznak.


Senki nem szereti magát gyengének, kiszolgáltatottnak érezni, ezért gyakran elhesegetjük a stresszt, mint egy olyan állapotot, ami csak másokat érint. Nehéz beismerni, hogy mi is áldozatai vagyunk nap mint nap, de a jelek nem hazudnak.
A WHO szerint 2020-ra a stressz lesz a második leggyakoribb kiváltó oka az egészségügyi és mentális problémáknak, ezért fontos minden nap tenni ellene.

Az általános nyugtalanság és koncentárció romlás mellett a stressz legrombolóbb hatása az álmatlanság és a szervezet vész-módba kapcsolása. Ezek együttesen rontják a pihenés minőségét, a fizikai és mentális regenerációt és a bőrtől a belső szerveken át a teljesítő képességig, éreztetik negatív hatásukat. Ez az összetett jelenség az élet minden területén megnehezíti a harmónia megtalálását, és ma már a bőröregedés első számú lelki okaként is a stressz oxidatív hatását tartják számon. Ne engedje, hogy a stressz megmérgezze a hétköznapjait, tegyen ellene minden nap.

Ezt a legkönnyebben én idő beiktatásával, a problémák tudatosításával és az olyan tevékenységek tudatos keresésével érheti el, amelyek relaxálnak és pihentetnek. Rendezzen be saját és családja részére egy kis nyugalom szigetet otthonában. Ehhez most szakértői segítséget kínálünk, április 11. és 15. között, a SpaTrend ürömi bemutatótermében exkluzív ajánlatokkal várjuk a kültéri kikapcsolódás minden területéről.