Egészségesebb és fiatalosabb bőrt szeretne? Egy kezelés, ami önnek való!

A szeles őszi időjárás nyomai hamar megmutatkoznak az érzékeny arcbőrön. A bőr szárazabbá és könnyebben irritálttá válik, pedig hol van még az igazi tél, és az azzal járó kihívás? Gondoskodjon már most bőre egészségéről, hogy ősszel és télen is ragyoghasson szép bőre!


Az évszakok változása körül megugrik a bőr tápanyagigénye. Ilyenkor több törődésre és hatóanyagra van szükségük, amit az otthoni ápolás igazítása mellett azzal segíthet leginkább, ha egy arckezeléssel extra mennyiségű hatóanyagok juttat be a bőrébe.

Egy ilyen kezelést kínál az anti-aging kozmetikumok zászlósvivője, a !QMS Medicosmetics is, hogy ősszel se veszítse el bőre egészségét és fiatalos üdeségét. A Neorepair kezelés egy erőteljesen hidratáló 90 perces kezelés, ami növeli a bőr víztartalmát, ezáltal feszesít. Nem ez azonban az egyetlen oka népszerűségének. Az igaz, hogy a feszesítő hatás azonnal látszik, de a mélyben beinduló folyamatok talán még fontosabbak. A kezelés során alkalmazott sejtmegújító peptidek ugyanis segítik a bőr regenerálódását, és a napkárok/egyéb környezeti károk hatására roncsolódott DNS negatív hatásait is kiküszöbölik. Ezáltal a bőr tényleg egészségesebb, feszesebb, kontúrosabb és üdébb lesz.

Próbálja ki az ősszel remekelő  !QMS Medicosmetics készítményeket, hogy bőre üde, fiatalos és ragyogó lehessen a hidegebb hónapokban is. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!