Feszes dekoltázs, őrjítő megjelenés

A nyak és a dekoltázs érzékeny bőre ugyanúgy elárulhatja a korunkat, mint arcunk, de ápolására mégis jóval kevesebb időt és energiát fordítunk. Hogy ne kelljen ezt a területet sem arckrémekkel kezelni, a !QMS Medicosmetics előállt saját termékével, ami a nyakra és a dekoltázsra koncentrál.


Olajokkal és vitaminokkal dúsított gazdag krémet alkotott a világhírú !QMS Medicosmetics a Neck & More készítményével. A különleges növények kivonatából készített összetevők erősítik a dekoltázs kötőszövetét és a bőrnek lágy, sima megjelenést ad.
Magas hidratáló faktorának köszönhetően feszesíti a bőrt, és csökkenti a ráncokat. A hosszan tartó hatás érdekében pedig a benne lévő anyagok stimulálják a sejtanyagcserét, amitől az fiatalosabb és egészségesebb lesz.

Az öregedés látható jelei egyre inkább visszaszorulnak a krém hatására, ami érezhetően és tapinthatóan is lágyabb, puhább és hidratáltabb lesz. A nyugat-afrikai kolbászfa termése pedig lifting hatása miatt került a krémbe, ettől lesz a nyaki bőr újra feszes és kontúros.