Kool Tray, a lebegő vizijáték

A hűsítő medence vizében még a legforróbb kániula is elviselhető. A gyerekeknek pedig igazi játékparadicsom a vízben lubickolni. Léteznek azonban vízi játékok az óvatos duhajoknak is, akik a pancsolás helyett inkább társasjátékoznának.


A vízhatlan kártyákhoz is jól jön egy sík felület, de többféle táblás játék is játszható a Kool Tray lebegő tálcáján. A könnyű vízen úszó tálcának mindkét oldala mást kínál, így még sokoldalúbb.

Az egyik oldalán egy sakkpályát találunk, amelyen dámázni is lehet, de ez az aoldal - mivel majdnem teljesen sík - kártyajátékok asztalaként is funkcionálhat. A tálca másik oldalán pedig poharak, sörös dobozok biztonságok megtartására alkalmas mélyedéseket talál majd, így a játék mellett, medencés parti kelléke is lehet a Kool Tray.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.