Minőségi masszázs és meleg vizes fürdőzés hátfájás ellen

Egy jakuzzi képes megteremteni a testi-lelki relaxációhoz szükséges ideális állapotot: miközben elménk lassabb sebességbe kapcsol, az ízületek és izmok átmasszírozásával testünk is felfrissülhet.


A napi szintű pezsgőfürdőzés tehát kifejezetten ajánlott azok számára, akiket valamilyen krónikus fájdalom gyötör. Amerikában, a Hot Spring medencék hazájában, sokan orvosi ajánlásra döntenek úgy, hogy beiktatják mindennapjaikba a rendszeres masszázsmedence használatot.

Már az ókori népek is előszeretettel használták a meleg vizes fürdőzést a testük különböző részeit kínzó fájdalom ellenszereként. A pezsgőfürdőzés valójában ennek a vérkeringést élénkítő, testileg és szellemileg egyaránt nyugtató időtöltésnek a modern változata: ha hátfájás kínozza, a rendszeres masszázsmedence használat nagyban hozzájárulhat ennek enyhítéséhez, vagy akár teljes mértékben való megszüntetéséhez.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.