Nőiességet erősítő mozgásformák

A mozgás fontosságáról gyakran esik szó az oldal keretein belül is, de a megfelelő sport megtalálása talán az egyik legnehezebb lépés a rendszeres mozgás elkezdésekor. Most olyan típusokat gyűjtöttünk össze, amelyek amellett, hogy edzik a testet, a nőiességet is erősítik, és önbizalommal töltik fel gyakorlóját. RúdtáncSokáig lenézett tevékenység volt a rúdtánc, amiről úrinő társaságban nem beszélt. Ma már talán pozitívabb a megítélése, és valóban elfoglalta jól megérdemelt helyét a sportpalettán, ami a testet és a lelket együttesen ápolja. A nőiséget és a szexuális kisugárzást erősítő tánc komoly izomzatot is fejleszt. Aki kevésbé dinamikus mozgásra vágyik, az válassza a rúd jógát (polga), ami hasonlóan erősít, de a táncos elemek hiányoznak belőle.HastáncHa női mozgás, akkor százból kilencvenkilencen a hastáncra gondolnak elsőre, nem véletlenül. A testet hihetetlen módon átmozgató, lágy mozdulatok erősítik a nőiségünkbe vetett hitet, és a legszendébb könyvtárosból is előcsalogatják a csábító szirént. A ruha, a zene, a társaság mind segít abban, hogy elrepüljünk egy mesevilágba és egzotikus háremhölgyként táncoljuk át az éjszakát.Fitnesz balettA szenvedélyes és egzotikus táncok után itt van egy finomabb, lágyabb változat, ami – ahogy a neve is mutatja – a balett és az aerobik szerelemgyereke. A Port de Bras néven futó, főként lányokat célzó órán mindenki balerinának képzelheti magát zongorakíséret nélkül is. A kecses, légies mozdulatokra épülő edzés balett előképzés nélkül is könnyen követhető, de a kitartás és a hajlékonyság ezúttal is szükséges.


A mozgás fontosságáról gyakran esik szó az oldal keretein belül is, de a megfelelő sport megtalálása talán az egyik legnehezebb lépés a rendszeres mozgás elkezdésekor. Most olyan típusokat gyűjtöttünk össze, amelyek amellett, hogy edzik a testet, a nőiességet is erősítik, és önbizalommal töltik fel gyakorlóját.

Rúdtánc

Sokáig lenézett tevékenység volt a rúdtánc, amiről úrinő társaságban nem beszélt. Ma már talán pozitívabb a megítélése, és valóban elfoglalta jól megérdemelt helyét a sportpalettán, ami a testet és a lelket együttesen ápolja. A nőiséget és a szexuális kisugárzást erősítő tánc komoly izomzatot is fejleszt. Aki kevésbé dinamikus mozgásra vágyik, az válassza a rúd jógát (polga), ami hasonlóan erősít, de a táncos elemek hiányoznak belőle.

Hastánc

Ha női mozgás, akkor százból kilencvenkilencen a hastáncra gondolnak elsőre, nem véletlenül. A testet hihetetlen módon átmozgató, lágy mozdulatok erősítik a nőiségünkbe vetett hitet, és a legszendébb könyvtárosból is előcsalogatják a csábító szirént. A ruha, a zene, a társaság mind segít abban, hogy elrepüljünk egy mesevilágba és egzotikus háremhölgyként táncoljuk át az éjszakát.

Fitnesz balett

A szenvedélyes és egzotikus táncok után itt van egy finomabb, lágyabb változat, ami – ahogy a neve is mutatja – a balett és az aerobik szerelemgyereke. A Port de Bras néven futó, főként lányokat célzó órán mindenki balerinának képzelheti magát zongorakíséret nélkül is. A kecses, légies mozdulatokra épülő edzés balett előképzés nélkül is könnyen követhető, de a kitartás és a hajlékonyság ezúttal is szükséges.

Címkék: