Rendszeres edzés és masszázsmedence használat

A napi szintű mozgás, még akkor is, ha csak egy néhány perces tornagyakorlatról, biciklizésről, vagy futásról beszélünk, elengedhetetlen eleme az egészséges életmód kialakításának. És mi lehet a legkellemesebb módja az edzés lezárásának?


Véget ért a fárasztó munkanap, s dicsőségteljesen elvonszoltuk magunkat az edzőterembe, belebújtunk a futócipőnkbe, vagy épp bicikliztünk pár kilométert a nyári napsütésben. A testi és szellemi kimerültség szinte letaglózza minden porcikánkat.

Kertünk egyik sarkában azonban felfrissülést ígérve vár minket saját masszázsmedencénk: a berendezés azonnal használatra kész, a hőmérséklet tökéletes, a befúvók mindössze néhány perc alatt elkezdik kifejteni jótékony hatásukat: izmaink ellazulnak, elménk békességre lel a monotonitás fülsiketítő zajában. Ki ne vágyna ilyen befejezésre egy hosszú nap után?

SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!