Profilom 2018. január 21. Vasárnap - Ágnes

Őssejtes anti-aging program igényes férfiaknak


A férfiak bőrápolása ma már nem merül ki a borotválkozás utáni szerek rendszeres alkalmazásában, egyre több cég és szalon fordít különös figyelmet a férfiak megjelenésének javítására és bőrük egészségének megőrzésére is.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

Kifejezetten a férfiak számára fejlesztették ki a hírneves német cég, a !QMS őssejtes kezelését, amely tisztít, hidratál és a bőr mélyére hatolva ápol, feszesít. A bőr természetes szerkezetét erősítő őssejtes kezelés a különleges sejtek mellett az oxigén éltető erejét is segítségül hívja a bőr egészségének megőrzésében és fokozásában.

A semleges illatú krémekkel és szérumokkal dolgozó kezelés nem terheli a bőrt, nem hagy maga után zsíros érzetet, ezért is szeretik annyira a kozmetikai készítményektől még sokszor tartózkodó férfiak is. Hosszú távon is érezhető hatása hozzájárul a sármos megjelenéshez, amit a tiszta, homogén és egészséges bőrkép eredményez.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook