Szerezd be kozmetikumaidat nyári leárazással

A !QMS nyári sztárhármasa most kedvezményes áron elérhető, hogy se a napsütés, se a sós víz szárító hatása ne tehesse tönkre a bőröd egészségét.


A !QMS nyári sztárhármasa most kedvezményes áron elérhető, hogy se a napsütés, se a sós víz szárító hatása ne tehesse tönkre a bőröd egészségét.

Sport Active Cream

Ez a napvédő tulajdonságokkal is rendelkező sport krém enyhe színezésével válik igazán ideális társsá a nyári sminkelésben. A strandon és a városban is megállja a helyét, sőt még sportolás (akár vízi sport) közben sem kell attól tartani, hogy lefolyik az arcról. Az UV védelmen kívül barnító hatással is rendelkezik, így nem kell attól tartani, hogy viselése miatt nem élvezhetjük a szépen lesült bőr színét. Hasonlóan a többi !QMS termékhez is, a Sport Active Cream is jótékony társ a bőröregedés késleltetésében, ezért nyaraláskor egy személyben helyettesítheti az alapozót, a napvédőt és a hidratálót is.

Cellular Sun Protection

A !QMS termékcsalád 50 faktoros napvédőkréméhez is kezdeményesen juthatsz hozzá, hogy az érzékeny bőrödet a lehető legjobb védelemmel lásd el. Az allergén anyagoktól mentes napvédő az UVA és az UVB sugarak ellen is tökéletesen véd, miközben az egyenletes barnulást is lehetővé teszi.

Hydro Foam Mask

A nyári napkárokat elhárító sztárhármas utolsó tagja egy olyan krém, amely maszkként is használható. Az erősen hidratáló és nyugtató hatású krémet akkor érdemes hosszabb ideig fent hagyni a bőrön, ha az leégett, túlzottan kiszáradt vagy valamiért irritált. A kollagéntermelést is elősegítő krém az apró ráncok eltüntetésében is segít, már alkalmankénti használattal is.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: