Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Zsírégető testápoló? Tényleg létezik!


Nyáron jóval kevesebb és lengébb ruházatot viselünk, ezért nehezebb elrejteni kevésbé szeretett testrészeinket. De minek takargassuk problémásnak tartott testtájainkat, ha meg is változtathatjuk őket, előnyükre?

A korábban csak testkezelések formájában elérhető !QMS Lift-o-Firm-Body krém már haza is vihető, hogy napi rendszerességgel küzdhessen a bőralatti zsírlerakódással és formák feszesítésével. A hatékony lifting hatással rendelkező krém serkenti az anyagcserét, aktiválja a zsírégetést és rugalmasabbá is teszi a bőrt. A zsírégetés első számú kulcsa a keserű narancsból kinyert szinefrin, amelyet gyakran használnak kedvező hatása miatt étrend kiegészítőként is. Belülről és kívülről adagolva is mellékhatás nélkül pörgeti fel a sejtanyagcserét, így nem csak zsírégető hatású, de energetizál és feloldja a lerakódásokat is, ami a narancsbőr elleni harcban jelent fontos előrelépést. Emellett erősíti és ellenállóbbá teszi a bőrt, mely hatásra a krém egyéb összetevői is rásegítenek. Ilyenek a koffein, az L-Carnitin, a lecitin és a sárgabarack valamint a narancs olaj, melyek együttesen rugalmassá és simává változtatják a felkar, a has, a fenék és a combok problémás területeit.

A krémet naponta alkalmazhatjuk (igény esetén akár többször is) a megtisztított bőrre helyileg vagy teljes testre ható testápolóként. A felvitelt masszírozással kombinálva növelhető a krém hatékonysága.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook