SpaLounge – Luxus a hétköznapokban

360º-os meleg és hideg masszázsterápia a lábnak. A piacon eddig alkalmazott technológiától elfordulva, a SpaLounge innovatív megoldásokkal teszi a megszokottnál jóval hatékonyabbá a masszázst, magasabb szintre emelve a felhasználói élményt. Ezért a többi masszázsfotellel ellentétben, ez a modell egy kiemelten a lábak számára tervezett, kétoldali gyúró masszázstechnikát nyújtó, beépített és fűthető masszázsapparátussal is rendelkezik. A SpaLounge-al ön is megtapasztalhatja a ma elérhető legmagasabb minőségű gépi lábmasszázs jótékony hatását.


Új ülőbútorral bővült a SpaTrend SpaLounge termékcsaládja. Az ergonómia alapelveit követve, a SpaLounge masszázsszékeit a legapróbb részletekig arra tervezték, hogy kiemelkedő kényelmet és minőségi masszázst kínáljanak mindazok számára, akik saját otthonuk meghitt környezetében vágynak valódi kikapcsolódásra.

A speciális masszázsszék kialakítása révén lehetővé teszik, hogy a test egészén élvezzük az alapos masszázs élményét: a rövidebb programok után is olyan üdén hagyhatjuk el a fotelt, mintha egy profi masszőz kezei alatt leltünk volna felfrissülésre.

A SpaLounge masszázsfotel tervezésekor egy különleges 4D technológiát alkalmaztak, ami a szabadalmaztatott szintén 4D mechanikus masszázsvezérléssel párosul. Az úttörőnek számító design teljes mértékben elszakad a tradicionális L-alaktól, jelentősen megnövelve ezáltal a berendezés nyújtotta masszázs hatékonyságát. A SpaLounge modellek különböző masszázstechnikák alkalmazásával teszik feledhetetlenné kikapcsolódását: a masszázsprogramok között az ún. gyúrás, simítás, ütögetés, dörzsölés és shiatsu technikák is megtalálhatók. Ezeknek minősége megközelíti a professzionális masszőzök által alkalmazott fogásokét.

A SpaLounge masszázsfoteleket Ön is megtekintheti, vagy akár ki is próbálhatja a SpaTrend bemutatótermeiben.