Ez bizony a tökéletes bárányburger! Az országos receptverseny indulója megalkotta a hamburgerek királyát

  • írta:
  • 2016.03.30

Egy tökéletes recept a következő grillpartihoz: fűszeres bárányhús, szaftos grillzöldségek és extra házi buci. Ezt a hamburgert képtelenség nem megkívánni már csak a kép alapján is.Legyen marha, csirke, vagy bárány – a hamburger tagadhatatlanul a modern gasztronómia egyik alaptétele. Ráadásul ez az étel éppen most, a tavasszal együtt érkezik meg igazán, hiszen a kerti grillrácson sistergő húspogácsa az, ami tökéletessé teszi a burgerünket.  Ezúttal egy nagyon részletes, így igazán könnyen követhető és elkészíthető bárányburger receptet mutatunk a Séf a Rácson online receptverseny indulójától. A DPG0082 néven regisztrált versenyző a királyi kinézetű és méretű burgert mentás, provance-i ízvilággal készítette el. Nos, igazán fel van adva a lecke a többi versenyzőnek. Ha neked is bejön a Provance bárányburger, kattints, próbáld ki a receptet és ne felejts el szavazni sem!Ha szeretnéd az értékes főnyereményt, még jelentkezhetsz a receptversenyre!


Egy tökéletes recept a következő grillpartihoz: fűszeres bárányhús, szaftos grillzöldségek és extra házi buci. Ezt a hamburgert képtelenség nem megkívánni már csak a kép alapján is.

Legyen marha, csirke, vagy bárány – a hamburger tagadhatatlanul a modern gasztronómia egyik alaptétele. Ráadásul ez az étel éppen most, a tavasszal együtt érkezik meg igazán, hiszen a kerti grillrácson sistergő húspogácsa az, ami tökéletessé teszi a burgerünket.

 

 

Ezúttal egy nagyon részletes, így igazán könnyen követhető és elkészíthető bárányburger receptet mutatunk a Séf a Rácson online receptverseny indulójától. A DPG0082 néven regisztrált versenyző a királyi kinézetű és méretű burgert mentás, provance-i ízvilággal készítette el. Nos, igazán fel van adva a lecke a többi versenyzőnek.

 

Ha neked is bejön a Provance bárányburger, kattints, próbáld ki a receptet és ne felejts el szavazni sem!

Ha szeretnéd az értékes főnyereményt, még jelentkezhetsz a receptversenyre!

Címkék: