Profilom 2017. október 20. Péntek - Vendel

Napi grillreceptünk: Paprikával és rikottával töltött pisztráng grillezett polentával


A ricottával töltött pisztrángtekercs szafotsságát jól kiegészíti a kukoricadarából készült köret, az egésznek pedig a lime ad kellemesen fanyar ízt. Rafinált fogás nem annyira rafinált alapanyagokból.

Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza

A kukoricadarát megfelelő mennyiségű sós vízben megfőzzük, hozzáadjuk az előzetesen apró kockára vágott Kaliforniai paprikánk felét, és a szintén apróra vágott koriander egy részét - ízlés szerint!

A meleg masszát egy előre kifóliázott formába öntjük és teljesen kihűtjük.

A maradék paprikánkat, a koriandert, a rikottát és a lilahagymát összekeverve masszát készítünk és félretesszük.

A pisztrángot megtisztítjuk és kifilézzük, majd a bőrével lefelé fektetjük és a masszával egyenletesen megkenjük.

A recept folytatását itt olvashatod.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook