Profilom 2017. október 19. Csütörtök - Nándor

Napi grillreceptünk: Részeges garnéla


A garnéla természetességét megőrző recept minimális fűszerezést használ, hogy minél jobban érvényesüljön a bor savassága és a rák édeskés íze. A pucolatlan garnálától óvakodóknak is jó kezdet ez az egyszerű recept.

A borba beáztatjuk a koriender leveleket és a borsot, majd alaposan belekeverjük a rákot.

Fontos, hogy mindent lepjen el a bor!

Legalább egy északára hűtőbe tesszük a fürdöző rákocskáinkat, másnap sütjük.

Közepes hőmérsékletű grillen süsd a nyársra húzott rákokat, míg rózsaszínek nem lesznek.

Azonnal tálalhatod, magában vagy mártogatóssal.

Extra tippekért kattints ide.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook