Hova ültesd a vendégeket, ha sokan jönnek a kerti partira?

A tökéletesen berendezett és személyre szabott terasz is lehet kellemetlenség forrása, ha több vendég jön, mint amennyinek ülőhelyet tudsz felajánlani. Hogy ne legyen túlzsúfolt a terasz, olyan plusz székekben gondolkodj, amiket utána el tudsz rejteni szem elől. Erre mutatunk most pár példát.Szétszedhető székTartós, kényelmes és kevés helyet foglal. Mindenki ilyen székről álmodik, de nehéz megtalálni az ideálisat. A Maybe Chair igyekszik kielégíteni minden igényt. Ülőkéje fából van, míg a tartósságról a fém váz gondoskodik, és hogy még elrakni is könnyű legyen, szét is szedheted a vázat. Ehhez nem kell csavar vagy lángvágó, a két elemből álló szék egy mozdulattal szétpattintható.Összehajtható székA nem állandó használatra szánt székek tárolásánál legyen a méret az elsődleges szempont. Minél kisebbre össze tudod hajtani a székeket, annál könnyebb lesz széltől és esőtől védett helyre menekíteni, ahol várhatják a vendégsereg rohamát. A falra is feltehető, képszerű Desile széknél azt hiszem, nem is kell kisebb, ezek még egy szekrényben is boldogan elférnek.Papír székNem tűnik tartósnak, de egy jól kitalált papír szék is megteszi, ha vendégek lepik el a házadat. Persze senki nem várja el, hogy a felesleges magazinokból hajtogass valami ülőkét, forgalomban is bőven találni ilyeneket, így még az eltérő típusok között is válogathatsz. És még tüzelő helyett is jól jön, ha elfogyna a kerti partihoz szánt fa.Felfújható székFelnőttek számára kevésbé ideális, de gyerekeknek tökéletes lehet egy pár felfújható szék, amit használat után elég leereszteni, és így a továbbiakban nem zavarja meg a terasz hangulatát. A felfújható székek ráadásul még medencés játékként is remekül helyt állnak, de használatuk során vigyázni kell a talaj kiválasztására és a tűz közelségére.


A tökéletesen berendezett és személyre szabott terasz is lehet kellemetlenség forrása, ha több vendég jön, mint amennyinek ülőhelyet tudsz felajánlani. Hogy ne legyen túlzsúfolt a terasz, olyan plusz székekben gondolkodj, amiket utána el tudsz rejteni szem elől. Erre mutatunk most pár példát.

Szétszedhető szék

Tartós, kényelmes és kevés helyet foglal. Mindenki ilyen székről álmodik, de nehéz megtalálni az ideálisat. A Maybe Chair igyekszik kielégíteni minden igényt. Ülőkéje fából van, míg a tartósságról a fém váz gondoskodik, és hogy még elrakni is könnyű legyen, szét is szedheted a vázat. Ehhez nem kell csavar vagy lángvágó, a két elemből álló szék egy mozdulattal szétpattintható.

Összehajtható szék

A nem állandó használatra szánt székek tárolásánál legyen a méret az elsődleges szempont. Minél kisebbre össze tudod hajtani a székeket, annál könnyebb lesz széltől és esőtől védett helyre menekíteni, ahol várhatják a vendégsereg rohamát. A falra is feltehető, képszerű Desile széknél azt hiszem, nem is kell kisebb, ezek még egy szekrényben is boldogan elférnek.

Papír szék

Nem tűnik tartósnak, de egy jól kitalált papír szék is megteszi, ha vendégek lepik el a házadat. Persze senki nem várja el, hogy a felesleges magazinokból hajtogass valami ülőkét, forgalomban is bőven találni ilyeneket, így még az eltérő típusok között is válogathatsz. És még tüzelő helyett is jól jön, ha elfogyna a kerti partihoz szánt fa.

Felfújható szék

Felnőttek számára kevésbé ideális, de gyerekeknek tökéletes lehet egy pár felfújható szék, amit használat után elég leereszteni, és így a továbbiakban nem zavarja meg a terasz hangulatát. A felfújható székek ráadásul még medencés játékként is remekül helyt állnak, de használatuk során vigyázni kell a talaj kiválasztására és a tűz közelségére.

Címkék: