Árnyékoló akció a SpaTrend Expo-n!

A Spatrend Expo kiemelt partnereként fogadjátok szeretettel a Predex árnyékolástechnika szakértőit, akik óriási kedvezményekkel várják a látogatókat az idei tavaszi jakuzzi kiállításra és vásárra, április 19. és 28. között!


A Spatrend Expo kiemelt partnereként fogadjátok szeretettel a Predex árnyékolástechnika szakértőit, akik óriási kedvezményekkel várják a látogatókat az idei tavaszi jakuzzi kiállításra és vásárra, április 19. és 28. között!


Köszöntünk a Színek Világában! Számtalan színvariáció, stílusvilág és különleges kiegészítők sora nyújt garanciát arra, hogy termékeink között minden vásárló megtalálja a számára legideálisabb, ugyanakkor teljesen egyedi megoldást.


Több mint 300 szövet gondoskodik arról, hogy az árnyékoló ne csak hasznos és kényelmes legyen, de az otthonunk díszeként is szolgáljon! Ismerd meg személyesen a Markilux 2013+ kollekcióját!


Biztonságos

Teflon bevonatú öntisztító textiljeink a kényelmen túl 50+ faktoros UV-A és UV-B védelmet is biztosítanak, így óvják a család egészségét.


 

Időtálló

Valamennyi termékünkre és szolgáltatásunkra garanciát és jótállást vállalunk. Meghibásodás esetén holnap is megtalálsz!


 

Szép

Bőséges kínálattal állunk rendelkezésedre: új szín- és mintavilágok, egyedi színezetű tokok, kiegészítők és a kényelmet szolgáló extrák egész sora választható. Épp a te és az otthonod ízlése szerint alkotjuk meg egyedi napellenződet! Te is megérdemled a legjobbat!


 

Napellenzőt szeretnél? Vagy lecserélnéd régi, elhasznált árnyékolódat? Mi segítünk, hogy most egészen különleges áron juthass hozzá a Markilux legjobb minőségű, teljesen tokozott napellenzői közül két típushoz is! Válaszd a markilux 990-es vagy a markilux 6000-es modellt, és mi extra kedvezménnyel segítjük a vásárlást!


Az akció vonatkozik mindkét napellenző valamennyi kiegészítőire is! Látogasd meg a SpaTrend Expo jakuzzi kiállítást és vásárt (április 19. és április 28. között),  ahol megismerheted és kipróbálhatod az ajánlott árnyékolókat! Valamennyi termékünkre garanciát vállalunk!


Extra szolgáltatásunk

Cégünk díjmentes szaktanácsadással, ingyenes helyszíni felméréssel, és ugyancsak térítésmentes ajánlatkészítéssel állnak rendelkezésedre országszerte. Mi készen állunk. Te válaszd a megbízható minőséget!IGÉNYELJ TISZTELETJEGYEKET A KEDVEZMÉNYEKÉRT:VÁRUNK SZERETETTEL ÉS KEDVEZMÉNYEKKEL A SPATREND EXPO JAKUZZI KIÁLLÍTÁSON ÉS VÁSÁRON! HELYSZÍN: 2096 ÜRÖM, KŐBÁNYA ÚT 16.Címkék: