Elérkezett a jakuzzi rajongók hétvégéje

December 2-án és 3-án a wellness és a jakuzzizás szerelmesei számára ez a hétvége különleges programlehetőséget tartogat.


December 2-án és 3-án a wellness és a jakuzzizás szerelmesei számára ez a hétvége különleges programlehetőséget tartogat.

A SapTrend, a masszázsmedencék hazai szakértője kedvezményes White Weekend hétvégére invitálja a wellness rajongóit. A kétnapos program során az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb jakuzzi modellekkel, és a SpaTrend szakértői segítenek kiválasztani azt a medencét, mely legjobban illeszkedik otthonuk stílusához, és személyes igényeikhez. A White Weekend egy remek alkalom arra is, hogy időt szánjanak arra, hogy a hidromasszázs testre gyakorolt jótékony hatásaival megismerkedjenek. A masszázsmedence szakértők minden olyan kérdésre választ adnak, amely segíthet abban, hogy hosszú távra a legjobb jakuzzit válasszák.

A White Weekend családias hangulattal várja az érdeklődőket, ahol nem csak a masszázsmedencék varázslatos világába, hanem a grillezés fortélyaiba is beavatják a vendégeket a Broil King grillszakácsai. A gáz és faszenes grillen sült szűzpecsenyét, oldalast és ínycsiklandó hamburgert meg is kóstolhatják a vendégek, így megtapasztalhatják melyik sütési technika felel meg leginkább személyes ízlésüknek.

A White Weekend látogatói a masszázsmedencék és a grillek mellett széles kerti bútor választékból teraszmelegítőkből és szaunákból is válogathatnak, így a következő szezonra teljessé tehetik a kert berendezését.

Látogasson el a SpaTrend White Weekendre, rendezze be stílusosan kertjét, és találja meg álmai masszázsmedencéjét!

Címkék: