Megjelent a Spa&Trend magazin

A spa, wellness és kerti élet szerelmeseinek szóló Spa&Trend magazinunk nyári száma már az újságárusok és benzinkutak polcain sorakoznak! Ízelítőül néhány nagyon kedves cikkünkből készítettünk egy csokorra valót:


A spa, wellness és kerti élet szerelmeseinek szóló Spa&Trend magazinunk nyári száma már az újságárusok és benzinkutak polcain sorakoznak! Ízelítőül néhány nagyon kedves cikkünkből készítettünk egy csokorra valót:


Családi spaklub


Hatalmas területet áldoztak arra, hogy a kétgyermekes család minden igényét kielégíthessék relaxálásra. Akár egy korszerű spahotelnek is megfelelő lenne az a wellness-fitnesz komplexum, amit szinte minden apró részletéig a háziasszony elképzelései szerint valósítottak meg.


Vízimádó család lévén nélkülözhetetlen volt egy méretes úszómedence kialakítása. Ennek nem csupán a kihasználtsága teljes, de a medencetér összképe is szemet gyönyörködtető és megnyugtató. Hotel Giardino Svájcban


Síparadicsomok, csipkés hegyormok, zöld legelők, rendezett városok – ezeket jól ismerjük Svájcból.


Van azonban az országnak egy kevésbé ismert, pedig legalább ennyire jellegzetes arca: az olajfákkal és leanderekkel tarkított, az édes életet hirdető, napfényes mediterrán oldal, ahol érdemes megpihennünk.
Jakuzzi kisokos kezdőknek és haladóknak


Mennyibe erül egy jakuzzi fenntartása?

Milyen gyakran kell vizet cserélni?

Hány fúvóka legyen?

Milyen karbantartást igényel a masszázsmedence?

Miért fontos, hogy a vizet állandó hőmérsékleten tartsuk?

Feltétlenül kell-e tető a medencénkre?


Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk. 


Újdonság Magyarországon!

Időtálló egzotikus padlóburkolat kültérre


A Fiberon Decking egy különleges kültéri burkolóanyag, tapintása kellemes, mezítláb is nyugodtan járhatunk rajta.


Mivel műanyag és fa kompozit keverékéből készül, szálkától, apró, éles kaicsoktól nem kell tartanunk. A kerti úszómedence vagy jakuzzi környékét is érdemes ezzel burkolni, így egységes látványra és "talpbarát", nem csúszós, biztonságos burkolatra is szert teszünk.A Spa&Trend magazin kapható a Relay Inmedio újságárusoknál, benzinkutakon (Shell, Mol, OMV), és a nagyobb Tesco üzletekben.Címkék: