Amatőr grillverseny, profi zsűrivel! Az út előtted is nyitva!

Augusztus elején indult az idei online grillverseny, amire minden amatőr, grillszerető jelentkezését várja a szakmai zsűri. Negyedik alkalommal megrendezett Séf a rácson négy zsűrije személyesen bírálja el az élő döntőseinek teljesítményét!


A négy tagú zsűri között vannak ismerős és visszatérő arcok is, akik évek óta erősítik a Séf a rácson csapatát. Nézzük kiket kell lenyűgözni az impozáns fődíjért!

Gianni Annoni - Étterem tulajdonos és az olasz konyha szerelmese és mestere, aki nemcsak ételek minőségére, de a szakács elhivatottságára is külön hangsúlyt fektet az értékelésnél.

Peter Zeitler - Igazi grillbajnok, akit nemes egyszerűséggel "Frankónia Legjobb Grillesének" hívják. " A BBQ bűvöletében éli mindennapjait, így könnyen a kedvében lehet járni faszenes grillen készült füstös, aromás ételekkel.

Kiss Sándor - A Miele hivatalos séfje és a főzőiskola oktatója. Kreatív és igazi mindenevő, ha a konyháról van szó. Főzés, sütés, párolás és grillezés is ott van a kisujjában. Tapasztalt szemei minden mismásolást észrevesznek majd.

Serényi Zsolt - A tetovált séf, aki nem fél a bátor fűszerezéstől, sőt! Az erős ízek mellett a zsírosabb fogásokat és a füstös, tartalmas húsokat sem veti meg, de nyers erő mellett a harmóniát is keresi az ételekben.

Ha szeretnél te is találkozni a zsűrivel és kipróbálni magad a grillezésben, akkor jelentkezz kedvenc recepteddel!