Ki lesz a legjobb grillséf? Most még szavazhatsz! Élőben jön az országos verseny döntője

  • írta:
  • 2016.04.29

A Séf a Rácson végső grillcsatája egy élő showal érkezik, és valódi izgalmakkal kecsegtet. Lassan végéhez ér ugyanis a több hónapja zajló gasztronómiai háború, amelynen a végén csak egy maradhat. Egy grillrajongó séfjelölt, aki mindent visz!Május 7-én Gianni, az olasz sztárséf és műsorvezető is ott lesz a szigorú ítészek között, amikor kiderül majd, hogyan is végződik az ország legnagyobb grilles összecsapása.  A Séf a Rácson versenyben hónapok óta mérkőznek egymással a jelentkezők, akikben egy közös van: mindannyian rajonganak a grillezésért.Az amatőröknek és profiknak egyaránt meghirdetett megmérettetésbe kreatív receptek tucatjai érkeztek: voltak meghatározott feladatok - meghatározott alapanyagokkal, kellett készíteniük homemade videóreceptet, grilleztek, BBQ-ztak, sütöttek lassan és hirtelen. A tét sem kevés: a győztes egy profi kerti grillt vihet haza, és elnyeri az egyik legnagyobb grillkészülék márka, a Broil King Séfje címet.  De már csak mindössze pár nap és lezárják a szavazást. A három legjobb jut majd a Döntőbe, ahol élőben is meg kell majd mutatniuk grilltudásukat a versenyzőknek. Az egész napos eseményen Gianni mellett a Miele séfje, Kis Sándor is kóstolja és értékeli majd az elkészült ételeket De a közönség sem marad éhesen: folyamatos grillkóstoló, bemutató és grillshow várja az érdeklődőket május 7-én a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásáron.Még lehet szavazni! Segíts eldönteni, ki legyen az ország grillséfje. Kattints és szavazz a versenyzőkre!Minden grillrajongót és érdeklődőt várnak a Séf a Rácson Döntőjén. 


A Séf a Rácson végső grillcsatája egy élő showal érkezik, és valódi izgalmakkal kecsegtet. Lassan végéhez ér ugyanis a több hónapja zajló gasztronómiai háború, amelynen a végén csak egy maradhat. Egy grillrajongó séfjelölt, aki mindent visz!

Május 7-én Gianni, az olasz sztárséf és műsorvezető is ott lesz a szigorú ítészek között, amikor kiderül majd, hogyan is végződik az ország legnagyobb grilles összecsapása.  A Séf a Rácson versenyben hónapok óta mérkőznek egymással a jelentkezők, akikben egy közös van: mindannyian rajonganak a grillezésért.

Az amatőröknek és profiknak egyaránt meghirdetett megmérettetésbe kreatív receptek tucatjai érkeztek: voltak meghatározott feladatok - meghatározott alapanyagokkal, kellett készíteniük homemade videóreceptet, grilleztek, BBQ-ztak, sütöttek lassan és hirtelen. A tét sem kevés: a győztes egy profi kerti grillt vihet haza, és elnyeri az egyik legnagyobb grillkészülék márka, a Broil King Séfje címet.  

De már csak mindössze pár nap és lezárják a szavazást. A három legjobb jut majd a Döntőbe, ahol élőben is meg kell majd mutatniuk grilltudásukat a versenyzőknek. Az egész napos eseményen Gianni mellett a Miele séfje, Kis Sándor is kóstolja és értékeli majd az elkészült ételeket De a közönség sem marad éhesen: folyamatos grillkóstoló, bemutató és grillshow várja az érdeklődőket május 7-én a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásáron.

Még lehet szavazni! Segíts eldönteni, ki legyen az ország grillséfje. Kattints és szavazz a versenyzőkre!

Minden grillrajongót és érdeklődőt várnak a Séf a Rácson Döntőjén. 

Címkék: