3 kérdés, hogy megtudja biztos önnek való-e a masszázsmedence

Múltkor olvastam egy felsorolást a leghaszontalanabb otthoni fejlesztésekről, amelyen előkelő helyen szerepelt a masszázsmedence. Ezen elgondolkodtam. Tényleg olyan felesleges lenne egy egészségünkért küzdő, kikapcsolódást segíti eszköz?


A masszázsmedence remek találmány, mely úgy segít hasznosan tölteni a szabad időt, hogy mind a pihenés, mind a fizikai kondíciót javítja. Mégsem való mindenkinek. A rendszeres használat nagy elköteleződést jelent, az újdonsága varázsa is megkopik egyszer, hogy egy fél év múlva ne kerti raktárhelyként végezze a medencéje, nézze meg, hogy tényleg önnek való-e egy jakuzzi!

Szereti a rendszerességet?

A masszázsmedencét egyszer-egyszer is érdemes használni, de annál könnyebb, hatékonyabb, hatásosabb és olcsóbb egy merülés, minél többet használja. Az igazán látványos eredményekért hetente egyszer, de még jobb, ha kétszer használja a jakuzzit, amit a napirendjébe kell zsúfolni. Van erre még hely? Lesz ideje tényleg kiélvezni az erre szánt 30-60 percet?

Egyedül is használná a medencét?

A masszázsmedence jó esetben igazi közösségi térré alakul, ahol kicsit és nagyon, barátok és családtagok együtt lazíthatnak egy keményebb nap, hét után. Lesznek azonban olyan alkalmak, amikor nem ér rá más, így az a kérdés, hogy a heti rutint akkor is felvenné, ha egyedül kellene ülnie 20 percig a medencében? Elég önnek a zene, a fények, a természet és saját társasága?

Van ideje a karbantartásra?

Nagyon sokan itt buknak el, mert az élvezetesebb részére könnyebb időt szakítani, mint a karbantartásra. A kristálytiszta víz azonban nem magától lesz állandóan tiszta, friss illatú és fürdésre kész. Ha önnek nincs legalább heti 20 perce a medence tisztítására, akkor érdemes elgondolkodni azon, hosszú távon nem érdemesebb-e egy spa bérletet váltani.

Ha mindhárom kérdésre igen volt a válasz, akkor nézzen szét a kiváló medencék között a Nagy Softub Vásáron, ahol kedvezményes áron juthat hozzá a világ legcsendesebb és legpuhább masszázsmedencéjéhez.