A nyári hidegben is számíthat a teraszmelegítőre

A nyár végi időjárás mindig kiszámíthatatlan kissé, de nem kell a szeszélyes természetre bíznia kültéri programjainak sikerét. A teraszmelegítők még a 10 fokos lehűléssel is megbírkoznak, és visszahozzák a gyorsan távozó meleget teraszára.


Az első osztályú minsőgéű olasz teraszmelegítők látványos és a hideg estéken kifejezetten hasznos kiegészítő a teraszoknak, erkélyeknek és kerteknek. A nyílt lánggal melegítő berendezéseknek több típusa is kapható: falra szerelt és szabadon álló változata is létezik.

A szabadon álló melegítőket könnyedén mozgathatja a terasza stratégiailag fontosságú pontjaira, ahol három méteres körben ontja majd a meleget. Az üveg és rácsok mögé zárt nyílt láng teljesen biztonságos, de az érezhető forróság mellett plusz látványelemként képes emelni az est fényét.

Egy jól elhelyezett melegítővel sem a hideg nyári estéken nem kell lemondani terasza és kertje élvezetéről, sem a hűvös őszi napokon. Mindkettővel megbírkózik ugyanis a gázpalackkal működő szerkezet, ami köré szívesen gyűlnek majd vendégei.