Esős napokon is jakuzzizhat a szabadban

Talán gyermekkorunk legizgalmasabb élményeinek egyike a Balaton parton hirtelen eleredő eső, melyet szívünk szerint a kellemes, langyos vízből vártunk volna ki, ha nem lett ilyenkor szigorú ilyenkor az úszómester. Saját masszázsmedencénkben azonban még ezt is megtehetjük, és ha csak egy félórára is, átélhetjük a gyermekkori csínytevés érzését.


Jakuzzink vize mindig készen áll, bármikor fürödhetünk benne. Szerencsére a modern vízkezelési technikák lehetőséget biztosítanak arra, hogy minimális vegyszerhasználat mellett jakuzzink vize mindig hívogató, kristálytiszta legyen. És az esős napokon a hűvös tavaszon nincsen jobb érzés egy fárasztó munkanap után, mint elmerülni jakuzzink simogató habjaiban.

Ma már számtalan masszázsmedence közül választhatjuk ki a funkciójában és méretében megfelelő darabot. Érdemes olyan masszázsmedencét választanunk, mely minőségi anyagokból, tetszetős dizájjnnal készült. Ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelelnek a Caldera masszázsmedencéi, melyek a BMW design group remekművei. Kiváló teljesítménnyel, alacsony fogyasztással, ám annál kellemesebb masszázsélménnyel kecsegtetnek. Látogasson el a SpaTrend Outdoor Design MAX City Caldera bemutatótermébe és találjon rá masszázsmdencéjére egyedi kedvezményekkel!

Címkék:

caldera