Harc a narancsbőr ellen: Közeleg a fürdőruhaszezon

A rendszeres masszázsmedence használat olyan bőrproblémák helyreállításában is segíthet, mint például a cellulitis. A HotSpring Sovereign 24 beépített fúvókájával és nagy erejű Motomassage technológiájával hatékonyan veszi fel a harcot a nők számára kellemetlenséget okozó narancsbőrrel.


Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a masszázsmedence használat teljes mértékben kiváltja a rendszeres testmozgás szükségességét. Sokkal inkább arról van szó, hogy a két tevékenység kombinációja gyorsabb és látványosabb végeredményt hoz majd. Fürdőzzön egyet edzés után, vagy épp kora reggel, és élvezze, ahogy a jakuzzi habjai megnyugtatják izmait és üdébbé varázsolják bőrét.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra május 4. és 13. között, ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.