Oxigénterápia a masszázsmedencében

A szép bőrt, a jó memóriát és a vitalitást hajlamosak vagyunk a fiatalsághoz kötni, pedig van bennük még egy nagyon fontos közös vonás: erősen kötődnek az oxigénhez. Az anyagcserét segítő és a sejteket tápláló, éltető oxigén felpezsdíti az egész szervezetet.


Testünk az idő múlásával egyre kevesebbet tud elraktározni a helyes működéshez létfontosságú anyagokból, ezért külsőleg kell segítenünk szervezetünk munkáját. Az oxigéndús környezet javítja a bőr anyagcseréjét (és a sejtregenerációt), tisztítja a légrendszerünket és frissíti a gondolkodást. Az erdei séták mellett már otthon is megteremtheti a saját oxigéndús környezetét. Hogyan?

Az oxigénnel dúsított jakuzzi segítségével, amelynek masszírozó fejei kellemesen ellazítanak, mikrogyöngyei pedig finoman hidratálják a bőrt. A forró vízben elmerülni egy igazán fárasztó nap után, nemcsak a hangulatot javítja, de a víz magas oxigéntartalmának köszönhetően a bőr is fellélegzik, a kollagéntermelődés felgyorsul, és a bőr fokozott anyagcseréje miatt még a narancsbőr is hatékonyabban eltüntethető.

Különösen városi környezetben áldásos a rendszeres masszázsmedence használat, mert a szmog miatt lerakódott káros anyagoktól megtisztíthatja a tüdőt. A fürdő hatását fokozhatja oxigénnel dúsított ásványvízzel, ami segít egészségesnek és hidratálnak maradni.