Fedett terasz nélküli kertbe életmentő lehet a 4 méteres árnyékoló

A nyári kánikula kíméletlen zsarnok, aki elől csak az árnyék enyhet adó hűvösébe menekülhetünk. De mit lehet tenni, ha sem fák, sem egy fedett terasz nem árnyékolja a kertet? Akkor jöhete a Caracter 4 méteres árnyéka!


A Jardinico árnyékolók kiváló minősége is nagyon vonzó a vásárlók szemében, de az igazán sorsdöntő tény a vásárlás mellett, az a 4 méteres átmérő, ami kiemeli az árnyékolót a hasonló, talpas szerkezet közül. Az oldalkarra felszerelt árnyékolónál nincs zavaró középső oszlop, így a 4 méter minden centiméterét ki tudja használni. a 4m x 3m-es méret mellett a napernyő kinyitva is kibírja a 104km/h sebességű balatoni szelet.

A Caracter hatalmas méretei miatt ideális medencék, étkezőszettek vagy éppen grillek fölé is, állítható magassága révén, minden tevékenység biztonsággal (és kellemes hűvösben végezhető) még a legnagyobb napsütésben is. Az árnyékoló tartóoszlopa és ernyő színe is többféle változatban elérhető, és további kényelmi funckió, hogy a talp kerekekkel van fölszerelve, így könnyen, egy ember is áthelyezheti, ha éppen máshol van rá szükség.

Szeretné ön is a lehető legkényelmesebb és sokoldalú bútorokkal berendezni teraszát, hogy kihozza a legtöbbet a nyárból? Keresse fel bátran a Kerti bútorokkal és árnyékolással foglalkozó honlapunkat, ahol további részleteket tudhat meg a magas minőségű kerti bútorokról vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!