Soha nem volt ilyen egyszerű a jakuzzi karbantartása

Az amerikai HotSpring nem csak a design és technológia terén végez úttörő munkát: a masszázsmedence gyártó szakemberei a legmagasabb szintre kívánják emelni az egyedülálló felhasználói élmény fogalmát.


Ez az elv vezérelte a Connextion kialakítását is: a HotSpring új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy medencéje állapotához és beállításaihoz távollétében is hozzáférhessen. Egy okostelefon, vagy tablet segítségével ellenőrizheti az olyan karbantartási funkciókat, mint a szűrés, vagy a medencében lévő víz tisztasága. A státuszjelentések mellett pedig ki is választhatja a szükséges opciókat, hogy érkezésekor a jakuzzi teljes mértékben használatra kész legyen. Állítsa be a hőmérsékletet, kapcsolja ki a szivattyúkat, vagy indítson el egy tisztítóciklust – a Connextion segítségével megszűnik a távolság, s úgy irányíthatja medencéje működését, mintha a berendezés közvetlen közelében lenne.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a Hot Spring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.

Címkék: