Strapabíró masszázsmedence, amit nem kell félteni a bulitól

A professzionális masszázsmedencék komoly gépészettel rendelkeznek, amely felel az óraműpontosságú működésért. Ha ön olyan medencét szeretne, aminek épségét még nagy igénybevétel mellett sem kell féltenie, arra is van lehetősége a minőség megtartásával. Ez a FreeFlow medencecsalád!


A FreeFlow medencék legnagyobb előnye a kiváló ár-érték arányán túl hogy az egybeöntött medence test szinte minden behatásnak ellenáll. Nem kell attól tartania, hogy egy heves partin kár éri a medencét, és még a virgonc gyerkőcök sem tudnak kárt tenni a strapabíró anyagban.

A környezetbarát eljárással gyártott medencékben választékos jet kiosztással találkozhat, de nem kell vesződnia a bonyolult telepítése eljárással. Ez a típus ugyanis a felettébb kényelmes plug-n-play technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a helyére illesztés után elég egy konnektorba bedugni, hogy élvezhesse a masszázsmedencék minden előnyét.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.